Hyppää sisältöön

European Tourin pelaaja löi pallonsa lennossa hurjavauhtiseen autoon – häkellyttävä ennätys Guinnessin kirjaan

Marcus Armitage saa nimensä Guinness World Recordsin listoille

ET:lla Marcus Armitage teki yhdessä kilpa-autoilija Paul O ` Neillin kanssa mahdottoman tuntuisesta mahdollisen

Kuinka vaikea yhtälö on lähettää golfpallo (draivaamalla) ja urheiluauto matkaan samaan aikaan lentokentän kiitoradalla, ja saada pallo putoamaan yli 250 metrin päässä autossa pelkääjän paikalle?
Ei se mahdotonta ole, mutta hyvin hankalaaa. Guinnessin ennätysten kirjaan oli ennen Armitagen yritystä ennätysluvuksi kirjattu 273 jaardia, ( 248,7 metriä).

Marcus Armitage on 33-vuotias englantilainen golfpro, joka siirtyi ammattilaiseksi jo vuonna 2008. Nousu pääkiertueelle kesti lähes vuosikymmenen.
Englantilainen voitti Challenge Tourilla 2016 Kiinassa pidetyn kisan, ja on sen jälkeen pelannut enimmäkseen ET:lla parhaana sijoituksenaan kolmas.

Englantilaiset selostajat ja kommentaattorit ovat hassunhauskasti ja isänmaallisesti useaaan otteeseen vakuutelleet ET:n lähetyksissa Armitagen ensimmäisen voiton olevan ”vain ajan kysymys.”
Puolueettomasta näkökulmasta ja aiempiin tuloksiin peilaten arviota voi pitää yltiöoptimistisena.

Callawayn ja BMW:n  mahdollistamassa ennätyskokeessa Armitagella ja O`Neililla oli todella hauskaa tunteiden vaihdellessa laidasta laitaan.
Kentällä totisen oloinen jässikkä löysi hauskuuttajan roolinsa kiitoradan koleudessa, ja sai lopulta ammuksen löytämään paikkansa O`Neilin avoautosta.

Lopussa kiitos seisoi, ja Armitagen tuuletukset ovat näkemisen arvoisia. Ehkä se ET:n voittokin vielä tulee.
Teneriffan kisassa hän on avauspäivän jälkeen yhdeksän lyöntiä kärjestä tuloksella 71, par sijaluvulla 103. 

Etsi luettavaa