Hyppää sisältöön

European Tour -veikkaus: Voittajalle yö lasi-iglussa ja kierrokset Revontuli Golfissa

Justin Rose lähtee yhtenä ennakkosuosikeista Dunhill Linksiin

Oletko koskaan majoittunut lasi-iglussa? Jos kokemus kiinnostaa, kannattaa vastata viikon European Tour -voittajaveikkaukseen. Oikein vastanneiden kesken arvotaan majoitus ja pelit kahdelle Revontuli Golfiin.

Dunhill Links Championship käynnistyy torstaina Skotlannissa. Kolmen kentän kilpailussa suomalaisista mukana ovat Kalle Samooja ja viime vuotisessa kisassa menestynyt Tapio Pulkkanen

Kisan seuratuin pelaaja on tietenkin maailmanlistan kakkonen Rory McIlroy, joka pelaa yhdessä isänsä Gerry McIlroyn kanssa. Viiden miljoonan dollarin kisassa tähdet tuikkivat, mutta viime vuosina pokaaliin on merkitty myös paljon yllättäjien nimiä. 

Maailmanlistan top-kympista mukana ovat Roryn lisäksi Justin Rose (4) ja Jon Rahm (5). Tony Finau (14) ja Tommy Fleetwood kuuluvat myös kirkkaimpiin suosikeihin. 

Neljän kierroksen kilpailussa cut-raja muodostetaan poikkeuksellisesti vasta kolmen kierroksen jälkeen kun 180 pelaajan joukosta 60 parasta jatkavat sunnuntain kierrokselle St.Andrewsin Old Courselle, joka on ainoa kenttä jota kierretään kisassa kahteen otteeseen. Kaksi muuta kenttää ovat pahamaineinen Carnoustie ja usein jopa kolmikon parhaaksi kentäksi luonnehdittu Kingsbarns. 

Tulostaso kisassa on yleensä todella alhainen, sillä kenttiä ei viritetä äärimmilleen. Se johtuu siitä, että ammattilaisten kanssa pelaavat amatöörit pärjäisivät kentästä läpi ilman suurempia ongelmia. Toki sää- ja tuuliolosuhteet vaikuttavat valtavasti kisan tulostasoon.

Toivottavasti yllättäjien joukkoon nousee myös suomalaisia. Tyrrell Hatton on voittanut kisan kahdesti (2016, 2017) ja johti kisaa myös viime vuonna peräti kolmella lyönnillä kesken viimeisen kierroksen. Englantilaispelaajista ovat 2010-luvulla juhlineet myös Oliver Wilson ja David Howell. 

Maistuisiko yö lasi-iglussa ja golfi Revontuli Golfissa?

Maistuisiko yö lasi-iglussa ja golfi Revontuli Golfissa?

Revontuli.fi

Oikeinvastanneiden kesken arvotaan eksoottinen peli- ja majoituspaketti kahdelle. Revontuli Golf sijaitsee noin puolentunnin matkan päässä Jyväskylästä. Majoittuminen tapahtuu Iso-Virmas järven rannalla lasi-iglussa.

Revontuli Golf on tärkeä osa mukavuusaluetta.

Etsi luettavaa