Hyppää sisältöön

European Tour näkyy jo: Kim Koivu repäisi ensimmäisen kolmen reiän aikana neljän lyönnin johdon!

Kim Koivu lähti jälleen porteista kuin rusakko makuulta!

Kim Koivu on spesialisti aloittamaan voittotaistojen viimeiset kierrokset. Hän teki sen jälleen, otti melkoisen varaslähdön porteista!

Kim Koivu ampaisi lähtötelineistä kuin varaslähdön kera. Kolmatta Challenge Tour -voittoaan jahtaava Koivu otti täydellisen lähdön viimeiseen kierrokseen repien itsensä neljän lyönnin karkumatkalle ensimmäisen kolmen reiän aikana! 

Koivu aloitti Kiinassa Yunnan Openin viimeisen kierroksen pelaamalla ensimmäiset viisi reikää viisi alle. Vierumäellä viimeisen kierroksen ensimmäiset yhdeksän reikää menivät kuusi alle. Nyt hän on aloittanut Sveitsissä Rolex Trophyn viimeisen kierroksen kolmella peräkkäisellä birdiellä ja on kolme alle kolmen reiän jälkeen! Miten kova mies Kim Koivu on pääkopastaan??? 

Koivu on repinyt ensimmäisen tunnin aikana jo neljä lyönnin johtoaseman, sillä saksalainen tasoista lähtenyt Marcel Schneider teki bogin kentän kakkosväylälle. 

European Tour häämöttää, sillä kauden kolmannesta Challenge Tour -voitosta tulisi suoraan pelioikeus European Tourille jo loppukauden ajaksi! 

 

Etsi luettavaa