Hyppää sisältöön

European Tour listasi viisi mielenkiintoisinta tulokasta: Tuttu mies listan ykkösenä!

Hattu tulee tänä vuonna tutuksi isojen poiken joukossa

European Tour nosti ”five players to watch” -listallaan esille viisi nousevaa tähteä. Listan kärkinimi on suomalaisittain kaunista katsottavaa.

European Tourin vuosi 2018 alkaa viikon kuluttua. Etelä-Afrikan avoimet käynnistävät kiertueen kalenterivuoden. Kiertue aloitti vuotensa listaamalla yleisölle viisi mielenkiintoista nimeä seurattavaksi vuodelle. 

5: Alexander Björk, 27-v, Ruotsi

Björk sijoittui kaudella 2017 European Tourin rahalistan sijalle 43. Vuonna 2018 hän tavoittelee uransa avausvoittoa. Omien sanojensa mukaan tavoite on nousta RaceToDubai -listan 30 parhaan joukkoon, joka toisi pelioikeuksia majoreihin ja WGC -kisoihin. 

4: Austin Connelly, 21-v, Kanada

The Openissa itsensä suuren maailman tietoisuuteen pelannut kanadalainen oli ennakkoluuloton läpi kauden. Ennakkoluuloton pelaaja on erittäin läheinen ystävä Jordan Spiethin kanssa ja päättäväisyydessä miehet tuntuvat olevan hyvin samanhenkisiä. 

3: Alfie Plant, 25-v, Englanti

The Openin paras amatööri sai kutsuja European Tourin kisoihin läpi syksyn, mutta ei onnistunut saavuttamaan pelioikeuttaan. Myöskään karsinnoista ei natsannut, mutta lupaava pelaaja pääsee kiertämään kisoja kutsuilla. Onko läpimurto luvassa vai ei?

2: Sam Horsefield, 21-v, Englanti

Kaksi vuotta University of Floridaa käynyt Sam Horsefield oli pelannut jo kaksi kertaa US Openissa ennen osallistumistaan European Tourin karsintoihin. Hän pelasi kaikki vaiheet läpi voittaen karsintafinaalin lopulta selkeällä marginaalilla. Horsefield on viettänyt harjoituksiaan yhdessä Justin Rosen ja kumppaneiden kanssa, eikä asiantuntijoita yllättänyt hetkeäkään hänen voittonsa karsinnoissa. 

1: Tapio Pulkkanen, 27-v, Suomi

Hattu päässä kohti menestystä. Pulkkasen meriitit on tässä mediassa toistettu jo satoja kertoja, joten turha käydä niitä enää uudestaan läpi. Challenge Tourin ranking -voittaja osoitti taitonsa heti kauden toisessa kisassaan jakaen kolmannen sijan Joburg Openissa. Tapsa sanookin European Tourille tavoittelevansa voittoa ensimmäisen kahden kauden aikana. 

”Ensisijainen tavoitteeni on uusia pelioikeus. Haluan kyllä voittaa ensimmäisen tai toisen vuoden aikana, mutta katsotaan jos se on tullakseen. Olen vain todella onnellinen kun saan hommat käyntiin”, Pulkkanen kertoi. 

Lähde: European Tour

Etsi luettavaa