Hyppää sisältöön

European Tour -kilpailu pelataan Teneriffalla – katso millaisia matkoja Golf Plaisir tarjoaa saarelle

European Touria pelataan kaksi viikkoa perättäin Teneriffalla. Katso millaisia golfmatkoja Golf Plaisir tarjoaa saarelle.

European Tour-kilpailu pelataan Teneriffalla!

Viime viikolla Gran Canaria Lopesan Open pelattiin Melonerasissa ja seuraavat kaksi viikkoa European Tour -kilpailu jatkuu Teneriffalla. Tenerife Open pelataan Golf Costa Adejella, jonne Golf Plaisirilla ei valitettavasti ole matkoja.

Esittelemme kuitenkin Golf Plaisirin kolme erilaista viikon matkaa ja Long Stay -paketin Teneriffalle. Katso tämän viikonlopun tai ensi viikon pelejä ja aloita talven golfmatkan suunnittelu.

Amarilla

Uutuutena voit nyt valita vietätkö Amarilla Golfilla viikon matkan vai Long Stay -loman. Amarilla Golf kulkee suoraan Atlantin valtameren rannalle asti. Kentän 5. reikä on kerännyt paljon suositota, joka on vaikuttava par 3-väylä, jossa pelaat merenlahden yli. Sitä pidetään yhtenä Kanariansaarten kauneimpana. Tämän lisäksi kohteessa on upea all-inclusive hotelli, jossa on tarjolla erilaista ohjelmaa viikon aikana.

Lue lisää >>

Buenavista

Jos haluat pelata hauskalla, kauniilla ja tasokkaalla kentällä, jossa näkymät ovat huippuluokkaa, Buenavista on oikea valinta. Buenavistan kentällä on ainutlaatuinen sijainti, niin lähellä merta, että voit tuntea suolaisen meren roiskeet rannikolta osuvista aalloista. Hotelli kuten kenttäkin on viisi tähteä. Koko golfkeskus sijaitsee rinteessä kohti merta, ja silmiinpistävän merinäköalan taustalla on mahtavat Teno-vuoret.

Lue lisää >>

Golf del Sur

Tänä vuonna Tenerife Open pelataan Costa Adeje Golfilla, mutta kilpailu on järjestetty ainakin neljä kertaa Golf del Surilla – selvä merkki laadukkuudesta. Täällä Teneriffan eteläkärjessä ja Teide-tulivuoren varjossa on lämpimintä koko saarella. Golf del Sur on täydellinen yhdistelmä nauttia parhaasta golfista ja majoituksesta, joka sijaitsee aivan merenrannalla.

Lue lisää >>

Ota yhteyttä

Etsi luettavaa