Hyppää sisältöön

European Tour julkaisi kalenterin vuoden 2020 Mastersiin saakka

Mikko Korhonen pelasi harjoituskierrosta Abu Dhabissa kauden alussa yhdessä Tapio Pulkkasen ja Mikko Ilosen kanssa

European Tour julkaisi alkuvuoden kalenterinsa reilusti normaalia aiemmin. Kalenterissa on muutama kysymysmerkki, mutta kisat ulottuvat aina vuoden 2020 huhtikuuhun saakka.

European Tourin kausi 2020 tulee käynnistymään käynnissä olevan kauden tapaan jo marraskuun lopussa Hong Kongissa. Hong Kong Openin kanssa samaan aikaan käydään kuitenkin toinen European Tourin kilpailu, Alfred Dunhill Championship Leopard Creekin kentällä. 

Loppuvuoden puolella pelataan vielä Mauritiuksella ja Australiassa. 

Desert Swing pysyy samassa kalenterissa kuin tänäkin vuonna ja se pelataan järjestyksessä Abu Dhabi, Dubai ja Saudi-Arabia. Kisojen palkintopotteja tai pelaajalistoja ei luonnollisesti vielä ole vahvistettu. 

Kalenteri näyttääkin melko lailla identtiseltä tämän vuoden kalenteriin nähden. Vielä vahvistamattomia kisoja alkuvudesta ovat muun muassa Malesian avoimet, jotka yleensä osuvat maaliskuun kalenteriin. Nyt kalenterissa on yksi täyttämätön paikka helmikuussa. 

Myöskään Mastersin alla olevalla viikolla ei vielä ole kisaa. Tämän vuoden kalenterissa kyseinen viikko oli European Tourilla lomaa. 

Ainoa suomalainen, joka on toistaiseksi varmistanut paikkansa ensi vuoden European Tourille on Mikko Korhonen. Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen ovat tällä hetkellä kiinni paikoissa. 

Etsi luettavaa