Hyppää sisältöön

Eurooppa tarvitsee uusia sankareita iltapäivällä

Tommy Fleetwoodista tuli Euroopan aamupäivän sankari

Kolme aamupäivän otteluista kääntyi Amerikalle ratkaisuväylillä. Euroopalta tuoreita miehiä iltapäivän foursome otteluihin.

Justin Rose ja Rory McIlroy saivat uuden peliparin iltapäivälle. Aamupäivällä pettynyt Rory tarvitsee täysin uuden vaihteen iltapäivällä ja sen voi hyvin sytyttää Ian Poulter. Kaksikon alku on ollut vaikea, nyt Poulterin taikaa tarvitaan. 

Stenson ja Rose ovat olleet vahva ryhmä viime vuosina mutta pystyykö Stenson parhaaseensa kipeän kyynärpään kanssa? Avausväylillä voittomahdollisuudet ovat kaatuneet Henrikin missattuihin putteihin. Eurooppalaisten onneksi Fowlerin rytmi näyttää olevan kateissa ainakin kierroksen alussa. 

Euroopan aamupäivän joukkueista säilyi vain ainoan voiton ottanut pari Fleetwood/Molinari. Amerikkalaiset pitivät pelissä kaksi voitokasta ryhmää, Fowler/Johnson ja Spieth/Thomas

Sergio ja Noren ovat päässeet helpolla kierroksen alun. Mickelsonin ja DeChambeun lyöminen on ollut hyvin epätasaista avausväylillä. 

Iltapäivän tasokkainta peliä voidaan odottaa viimeisestä otteluparista, jonka Euroopan on käännettävä voitoksi. Euroopan tilanteessa jokainen ottelu tulee olemaan äärimmäisen tärkeä. Ei kuitenkaan olisi yllätys jos Eurooppa nousee vielä tasoihin päivän päätteeksi. Foursome pelimuoto on aina ollut joukkueen syömähammas. 

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa