Hyppää sisältöön

Euroopassa luvassa mielenkiintoinen viikonloppu suomalaisittain

Mikko Korhonen jakaa sijaa 11 Rocco Fortessa kahden kierroksen jälkeen

European Tourilla ja Challenge Tourilla saadaan jännittää suomalaisten otteita viikonloppuna. European- ja Challenge Tourilla viikonlopun kierroksilla pelaa peräti kahdeksan suomalaista!

European Tourin osakilpailu Sisiliassa on suomalaisittain mukavaa katsottavaa. ET:n vakiokalustoon kuuluva Mikko Korhonen lähtee viikonloppuun parhaana suomalaisena sijalta 11. Korhonen saa viikonlopuksi seuraa myös kolmesta muusta suomalaisesta. 

Mikko Korhonen pelasi kierrostulokset 70-69 (-3), jolla hän jakaa sijan 11. Kärkeen on matkaa kuusi lyöntiä. Lucas Bjerregaard ja Julian Guerrier jakavat kärjen tuloksessa -9. Korhonen luonnehti toista päivää pelillisesti erittäin hyväksi. 

”Mentaalisesti aika hyvä päivä. Rauhallinen olo pysyi lähes koko kierroksen. Lost ball reiällä kolme meinasi kiehuttaa, kun katsojat näyttivät, että pallo löytyy, mutta kun mentiin paikalle, ei kenelläkään 
ollut käsitystä siitä, missä pallo on”, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Tapio Pulkkanen ja Oliver Lindell jakavat yhteistuloksellaan +2 kisassa sijaa 55. Aamulähdössä piilee kuitenkin mahdollisuus. Sisiliassa iltapäivän tuuliset kelit ovat olleet pelaajille todella haastavia, joten aamulla kovan kierroksen pelaamalla voi nousta tuloslistalla hetkessä useita kymmeniä sijoja! 

Lindellille jatkoonpääsy oli ensimmäinen sitten maaliskuun Kenian Avointen. Tapio Pulkkasen osalta jatkoonpääsyputki venyi jo neljän kilpailun mittaiseksi! 

Myös Kalle Samooja (+3) sai työpaikan viikonlopuksi! Turkulainen oli kiertänyt ensimmäiset 17 reikää toista kierrostaan neljän bogin myötä ilman birdieitä. Viimeisen reiän birdie nosti Samoojan jakamaan sijaa 65, joka oli myös viimeinen jatkoon oikeuttava tulos. Kalle pääsee liikkeelle aamun toisessa ryhmässä paikallista aikaa kello 8.36. 

Tulospalvelu

Kim Koivu nousi upeasti pelattuaan toisen kierroksen kolme alle parin

Kim Koivu nousi upeasti pelattuaan toisen kierroksen kolme alle parin

Getty Images

Roope Kakko ja Kim Koivu top-kympissä Challenge Tourilla – kirittävät toisiaan!

Roope Kakko (-2) ja Kim Koivu (-2) ovat parhaat suomalaiset Portugalissa käytävässä Challenge Tourin kisassa. Hassu yhteensattuma on myös se, että kahden ”eri sukupolven” suomalaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa tarkasti lauantaina samassa parissa. 

Roope osoitti virettään viime viikolla Finnish Tourilla kuittaamalla parhaan ammattilaisen rahat. Kim Koivu on palannut selkeästi tasolleen viime viikon missatun cutin jälkeen. Rahalistan kolmonen voi hyvillä mielin tavoitella kauden toista voittoa. 

Suomalaispari lähtee kolmanteen kierrokseen neljä lyöntiä kisaa johtavaa Adri Arnausia (-6) perässä. 

Antti Ahokas (par) ja Mikael Salminen (+2) jatkavat niin ikään viikonlopulle. Pakka on erittäin tiivis, joten jokainen lyönti viikonloppuna on erittäin tärkeä. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa