Hyppää sisältöön

Etusivu uusiksi – ja samalla kaikki muutkin: tutustu uudistettuun GoGolf.fi:hin

Uusi GoGolf.fi toimii eri päätelaitteilla kätevästi. (KUVA: WILMA KORPINEN)

GoGolfin uudet sivut tarjoavat paremman käyttäjäkokemuksen raikkaan ulkoasun ja helpon käytettävyyden ansiosta.

​GoGolfin verkkosivut ovat uudistuneet. Vuodesta 2016 asti palvelleet vanhat sivut vaihtuivat tiistaina iltapäivällä uuteen ja raikkaaseen ilmeeseen.

Ulkoasu-uudistuksen lisäksi sivujen käytettävyyttä parannettiin muun muassa sisältöjen kategoria-jakoa selkeyttämällä. Sen ansiosta eri uutiset ja artikkelit löytyvät nyt entistä helpommin – halusi lukija sitten pysyä ajan tasalla suomalaispelaajien menestyksestä maailmalla, parantaa peliään opetusvinkkien avulla tai saada tietoa uusista välineistä.

”Kun suunnittelimme uusia sivuja, mietimme paitsi sitä mitä sivuilla pitää olla, myös sitä mitä niiltä kannattaa jättää pois. Halusimme selkeät ja silmää miellyttävät sivut, joilla GoGolfin lukijat viihtyvät entistä paremmin”, GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen kertoo.

“Ulkoasussa halusimme lisätä yhdenmukaisuutta GoGolf-lehden kanssa. Lehden ulkoasusta olemme saaneet paljon kiitosta lukijoilta. Nyt printtilehtemme ja digisivustomme tunnistetaan saman mediaperheen jäseniksi.”

Tekniikkaan päin kallellaan olevia saattaa kiinnostaa myös se, että uudistuksen myötä julkaisujärjestelmä vaihtui Drupalista WordPressiin.

Digikumppanina Evermade

GoGolfin kumppanina sivustouudistuksessa toimi palkittu helsinkiläinen digitoimisto Evermade. Yhtenä tärkeänä tavoitteena uudistuksessa oli se, että sivuston haluttiin latautuvan entistä nopeammin, mikä parantaa käyttökokemusta.

“GoGolf on selkeästi Suomen golfväen ykkösmedia ja sai vihdoin loistavan sisältönsä veroiset puitteet. Keskityimme uudistuksessa erityisesti navigointiin, sisällön luettavuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen”, Evermaden digital designer Elisa Mykkänen kertoo.

”Uusi typografia ja raikkaampi värimaailma tukevat laadukkaita golfuutisia ja tarjoavat vierailijalle nopean ja miellyttävän lukukokemuksen.”

Jatkuvasti päivittyvien uutisten ja hyötysisältöjen lisäksi uusilta sivuilta löytyy nyt myös kattava kenttäopas Suomen ja Viron kentille.

Sivustoa kehitetään edelleen ennen kauden alkua.

”Lisäämme ennen kesää sivustollemme uusia palveluita ja elementtejä, jotka hyödyttävät, kiinnostavat ja palvelevat lukijoitamme”, Miettinen sanoo.

GoGolfin verkkosivuston kävijämäärä on ollut muutaman viime vuoden ajan kovassa kasvussa. Tämän talven aikana GoGolf.fi on noussut eri kävijöissä mitattuna aika ajoin Suomen suurimmaksi golfmediaksi.

GoGolf Groupiin kuuluvat verkkokaupat uudistuivat jo viime vuonna. GoGolf Shop on Suomen suosituin green feetä ja pelioikeuksia myyvä verkkokauppa ja Golf Sky on Suomen johtava golfvälineisiin ja -varusteisiin keskittyvä verkkokauppa.

Etsi luettavaa