Hyppää sisältöön

Espanjalaistähti kerskaili lentokilometreillään – tägäsi twiittiin Greta Thunbergin ja nosti esiin sekä Hitler- että Stalin-kortin

Gonzalo Fernandez-Castaño kannattaisi pitää somepaastoa.

Gonzalo Fernandez-Castañolla ei mennyt twiittailut viime viikolla putkeen.

Miten meni noin niin kuin omasta mielestä Gonzalo Fernandez-Castaño? Moninkertainen espanalainen ET-voittaja twittasi eilen kuvan tämän vuoden lentomaileistaan, joita olikin kertynyt aimo määrä.

Fdez-Castaño lensi viime vuonna lähes 200 000 kilometriä eli noin viisi kertaa maapallon ympäri päiväntasaajan kohdalta. 

Saatesanoiksi golfari kirjoitti seuraavaa: ”Jälleen yksi vuosi takana. Nauti @Greta Thunberg.”

On vaikea kuvitella, mitä Fdez-Castaño päivityksellään haki, mutta kovin hyvänä pr-temppuna sitä ei ainakaan voi pitää. Semminkin kun nappasi kritiikin yltyestä pakasta Adolf Hitler -kortin.

Hitleriin hän turvautui sen jälkeen, kun eräs golfaria kritsoinut seuraaja kummeksui, miten tämä kerskaili lentokilometreillään 16-vuotiaalle Thunbergille, joka valittii juuri Time-lehden vuoden henkilöksi.

”Mitä sitten? Adolf Hitler valittiin Time-lehden vuoden henkilöksi vuonna 1938. Niin valittiin myös Stalin, eikä ainostaan yhden vaan kaksi kertaa”, Fdez-Castaño vastasi.

Moni muukin seuraaja ihmetteli sitä, miten hänen sponsorinsa Cleveland Golf, Srixon ja Ralph Lauren suhtautuvat tällaiseen päivitykseen.

No, yksi asia on ainakin selvää: ensi vuonna mies ei tule matkustamaan yhtä paljon kuin tänä vuonna. Yhdysvalloissa asuva Fedez-Castaño putosi European Tourilta, joten ainakin mannerten väliset lennot vähenevät vuonna 2020.

Fdez-Castañolla on European Tourilta seitsemän voittoa. Hänen valittiin 2005 European Tourin vuoden tulokkaaksi. Parhaimmillaan hän on ollut maailmanlistalla 27:ntenä.

Myöhemmin espanjalainen valitteli, etteivät kaikki ymmärtäneet hänen huumoriaan. Osalle selitys meni läpi, osalle ei.

Etsi luettavaa