Hyppää sisältöön

Esittelyssä Henrik Stenson ja 59 muuta, jotka pelaavat miesten olympiakullasta

Henrik Stenson on tällä hetkellä maailman kovakuntoisin golfari.

Riossa olympiakullasta kamppailee 60 pelaajaa. Tässä pelaajat olympiarankingin perusteella paremmuusjärjestyksessä. Tasoero kisassa tulee olemaan suuri, mutta golf on laji, jossa mikä tahansa on mahdollista. Edessä on siis varmasti jännittävä kilpailu.

1. Bubba Watson, USA, 37 vuotta

Amerikkalaispelaaja tunnetaan omalaatuisesta svingistään ja huumorintajustaan. Vasurilta lyövä kaksinkertainen Masters-voittaja kuuluu kilpailun suosikkeihin. Tänä vuonna Watson on voittanut yhden PGA Tourin kisan. Bubba on maailmanlistalla ennen kisoja kuudentena. Mielikuvituksellinen pelaaja, jolla on laaja lyöntivalikoima, eikä epäröi käyttää sitä.

 

Can’t wait to get to Rio! Opening ceremony outfit! #ThereInSpirit #Rio2016

Kuva, jonka Bubba Watson (@bubbawatson) julkaisi 5. 08ta 2016 klo 16.05 PDT

 

2. Henrik Stenson, SWE, 40 vuotta

Golfin kuumin pelaaja juuri nyt ja korkeimmalla maailmanlistalla Rion pelaajista eli viidentenä. Voitti vajaa kuukausi sitten British Openin ja taisteli aikansa myös PGA Championshipin voitosta, mutta hyytyi lopussa. Lepoviikon jälkeen voi olla jälleen hyvässä iskussa Rion kisassa. Kisan suurin ennakkosuosikki.

 

Yellow and blue ?? @olympicgolf2016 @olympics @rio2016 @sweolympic

Kuva, jonka Henrik Stenson (@henrikstenson) julkaisi 25. 07ta 2016 klo 3.55 PDT

 

3. Rickie Fowler, USA, 27 vuotta

Maailmanlistan seitsemäntenä majailevalta Fowlerilta puuttuu vielä major-voitto. Uran paras saavutus on toistaiseksi vuosi sitten otettu The Players Championshipin voitto, jonka hän saalisti uusinnassa. Vuonna 2014 Fowler sijoittui majoreissa kaksi kertaa toiseksi, kerran kolmanneksi ja kerran viidenneksi. Tänä vuonna paras saavutus on uusintatappio PGA Tourilla.

 

With my team @skovy14 @chirosporttvb off to Rio…proud to be wearing red white and blue representing the United States of America?? ?cred @justinprose99

Kuva, jonka Rickie Fowler (@rickiefowler) julkaisi 4. 08ta 2016 klo 16.31 PDT

 

4. Danny Willett, GBR, 28 vuotta

Englantilainen yllätti huhtikuussa kaikki voittamalla Masters Tournamentin. Sen lisäksi Willettillä on neljä muuta voittoa Euroopan Tourilla. Masters-voiton jälkeen peli on ollut lievässä alamäessä.

5. Justin Rose, GBR, 36 vuotta

Seitsemän voittoa PGA Tourilla ja kahdeksan Euroopan kiertueella. Rose on kestomenestyjä myös arvokilpailuissa, joista esimerkkinä US Openin voitto kolme vuotta sitten. Tänä vuonna Rose ei ole päässyt pokkaamaan pystiä, mutta Riossa hän on yksi mitalisuosikkeja.

6. Sergio Garcia, ESP, 36 vuotta

Espanjalainen kuuluu sarjaan kaikkien aikojen parhaat pelaajat, jotka eivät ole koskaan voittaneet major-turnausta. Garcialla on peräti neljä kakkostilaa arvokilpailuista, kaksi The Openista ja kaksi PGA Championshipistä. Tänä vuonna hän putosi cutista PGA Championshipissä reilu viikko sitten, mutta US Openissa ja The Open Championshipissä peli kulki espanlainen oli viides. Kaikkiaan Garcialla on yhteensä 20 voittoa PGA Tourilla ja Euroopan Tourilla. Tuleeko Riosta kruunu pitkälle ja menetyksekkäälle uralle?

 

Kuva, jonka Sergio Garcia (@thesergiogarcia) julkaisi 25. 07ta 2016 klo 18.11 PDT

 

7. Patrick Reed, USA, 26 vuotta

Nuori yhdysvaltalainen ei pelkää voittaa, sillä hänellä on jo neljä ykköstilaa PGA Tourilla. Maailmanlistalla hänen 14:ntenä.

Reed on katkaissut siteensä perheeseensä. Kun kaksi vuotta sitten hänen vanhempansa yrittivät seurata Reedin peliä US Openissa, Reed Justine-vaimo pyysi turvamiehiä poistamaan heidät alueelta.

8. Matt Kuchar, USA, 38 vuotta

Pari viikkoa sitten Matt Kuchar vielä luuli, että olympialaisissa pelataan joukkuepeliä. Totuus paljastui hänelle lehdistötilaisuudessa. Tämä kertoo paljon siitä, kuinka ammattilaispelaaja elävät kilpailu kerrallaan eivätkä erityisesti valmistaudu tiettyihin kilpailuihin.  Kucharilla on seitsemän voittoa PGA Tourilta, joista merkittävin WGC-reikäpelimestaruus noin kolmen vuoden takaa.

9. Rafa Cabrera-Bello, ESP, 34 vuotta

Cabrera-Bello on maailmanlistalla 28:ntena, eikä ole erityisen säihkyvä tähtipelaaja, vaan pikemmin tasaisuudellaan menestyvä kiertuejyrä. Vaikka tänä vuonna voittoja ei ole tullut, Cabrera-Bello pelaa selvästi uransa parasta kautta; Race-to-Dubai-rankingissa Rafa on tällä hetkellä neljäntenä.

10. Byeong Hun An, KOR, 24 vuotta

Vuonna 2014 An voitti Challenge Tourilla, 2015 Euroopan Tourilla ja tältä vuodelta miehen paras saavutus on uusintatappio PGA Tourilla. Maailmanlistalla An on 33:ntena.

11. Thongchai Jaidee, THA, 46 vuotta

Kokenut thaimaalainen on pidetty tour-pelaaja ja olympiagolfin nestori. Jaidee ei ole kuitenkaan mikään jäähdyttelijä, mistä esimerkkinä reilun kuukauden takainen Ranskan avointen voitto. Maailmanlistalla Jaidee on 39:ntenä.

12. Danny Lee, NZL, 26 vuotta

Danny Lee on Etelä-Korean lahja Uudelle-Seelannille. Nykyään Lee tosin asuu Yhdysvalloissa. Leellä on vyöllään viisi voittoa ammattilaisena. Kaikki voitot ovat eri kiertueilta. Ensimmäisen Euroopan Tourin voittonsa Lee otti amatöörinä seitsemän vuotta sitten. PGA Tourilla hän oli ykkönen viime kaudella.

13.Emiliano Grillo, ARG, 23 vuotta

Nuori argentiinalainen on esittänyt pelimiehen elkeitä major-turnauksissa noustuaan peräti kolmessa 20 parhaan joukkoon. Takana on yksi voitto PGA Tourilta, kun hän vei nimiinsä Frys.com Openin viime lokakuussa.

 

Entrando en clima! Que empiece ya! ???? ?????????????????????????????? Already feeling it!! Bring it on!! #olympics

Kuva, jonka Emiliano Grillo (@grilloemiliano) julkaisi 5. 08ta 2016 klo 18.42 PDT

14. David Lingmerth, SWE, 29 vuotta

PGA Tourilla pelaava ruotsalainen on noussut huipulle yliopistogolfin kautta, eikä ole kovinkaan tunnettu Euroopassa. Viime vuonna hän päihitti Memorial Tournamentin uusinnassa Justin Rosen, joka kuuluu olympiagolfin voittajasuosikkeihin.

15. Soren Kjeldsen, DEN, 41 vuotta

Tanskan pieni suuri mies väläytteli aiemmin tänä vuonna taitojaan The Open Championshipissä sijoittumalla kisassa yhdeksänneksi. Tanskalaisella on meneillään 19:s kausi Euroopan Tourilla, joten kokemusta ainakin riittää. Maailmanlistalla Kjeldsen on 40:ntenä.

16. Bernd Wiesberger, AUT, 30 vuotta

Itävaltalainen on äärimmäisen tasainen pelaaja, joka on tänä vuonna pudonnut cutista ainoastaan kolmessa major-turnauksessa. Wiesbergerin huippukausi sattui viime vuoteen, jolloin hän sijoittui ET:n rankingissa yhdeksänneksi. Voittoja yhteensä 3.

17. Martin Kaymer, GER, 31 vuotta

Saksan ykköspelaaja on voittanut kaksi majoria ja yhden kerran myös vara-majorin eli The Players Championshipin. Entinen ranking-ykkönen on valahtanut maailmanlistalla 49:nneksi, mutta isojen kisojen koittaessa Kaymer on aina vaarallinen. Pystyy tekemään tarvittaessa kovaa tulosta, mistä esimerkkinä 59 lyönnin kierros yhdentoista vuoden takaa satelliittikiertueen turnauksesta.

 

My scottish caddie looks proud, don’t you think? ? #wirfuerd #olympics #rio2016 #olympiamannschaft #olympicgolf

Kuva, jonka Martin Kaymer (@martinkaymer59) julkaisi 7. 08ta 2016 klo 12.35 PDT

 

18. Kiradech Aphibarnrat, THA, 27 vuotta

172 senttiä pitkä thaimaalainen painaa yli sata kiloa, joten tarvittaessa hän saa pallon taakse paljon painetta. Aphibarnrat on voittanut kolme kertaa Euroopan Tourilla, joista viime vuonna peräti kahdesti. Maailmanlistan sijoitus olympialaisten alla 59:s.

19. Anirban Lahiri, IND, 29 vuotta

Intialainen on kova luu kotimaanosassaan, jossa hän on voittanut peräti seitsemän turnausta, joista kaksi yhteiskisojan Euroopan Tourin kanssa. Uran paras major-sijoitus on jaettu viides sija vuosi sitten PGA Championshipissä. Maailmanlistan 68:s.

20. Thorbjorn Olesen, DEN, 26 vuotta

Kun nuori tanskalainen nousi Euroopan Tourille kaudeksi 2011, hän on sijoittunut joka vuosi rahalistalla sijoille 15-48. Voittoja pääkiertueella on kolme. Tänä vuonna hän on sijoittunut kaksi kertaa toiseksi ET:llä.

 

#OlympicGolf #Rio2016 #allfordenmark ??

Kuva, jonka Thorbjorn Olesen (@thorbjornolesen) julkaisi 6. 08ta 2016 klo 9.13 PDT

 

21. Joost Luiten, NED, 30 vuotta

Hollantilainen on kuulunut heti ensimmäistä ET-kaudestaan (2010) lähtien kiertueen eliittiin. Paras ranking-sijoitus on vuodelta 2014, jolloin hän voitti kaksi kisaa ja sijoittui rankingissä 11:nneksi. Luiten oli huhtikuussa huippukunnossa sijoituttuaan kahdessa perättäisessä kisassa toiseksi.

22. Thomas Pieters, BEL, 24 vuotta

Pitkänhuiskean belgialaisen päälaki hipoo kahta metriä, joten lyöntipituus ei ole tälle ongelma. Viime kaudella Pieters löi itsensä läpi voitettuaan elo-syyskuussa kaksi kisaa. Tänä vuonna hän on sijoittunut kaksi kertaa kärkikolmikkoon.

23. Jaco Van Zyl, RSA, 37 vuotta

Eteläafrikkalainen pelaa tasaista ja hyvää golfia, mutta pääkiertueilla mies ei ole voittanut kertaakaan. Ei kuulu mitalisuosikkeihin.

24. Fabian Gomez, ARG, 37 vuotta

Kaksinkertainen PGA Tour -voittaja on syntynyt uudestaan vanhoilla päivillään, sillä voitot hän on napannut kahdelta viime kaudelta. On ollut kova luu myös kotimaanosansa pienemmillä kiertueilla, joten jännä nähdä, miten mies syttyy Rion olympiagolfista.

25. Jeunghun Wang, KOR, 20 vuotta

Miesten golfkilpailun nuorin osanottaja pelasi vahvan kevätkauden, joka sisälsi kaksi ET-voittoa ja yhden kakkossijan. Viimeiset kisat ovat menneet kuitenkin penkin alle, mutta golfissa mikä tahansa on mahdollista.

26. Scott Hend, AUS, 43 vuotta

Kun australian kärkipelaajat kuten Jason Day ja Adam Scott kieltäytyivät olympiagolfissa avautui paikka kakkosketjun miehille. Scott Hend on maailmanlistalla 78:ntena. On pelannut eri kiertueilla pitkään, ja tätä nykyä Euroopan Tourilla. Voitti True Thailand Classicin alkuvuodesta. Lyö palloa pitkälle.

27. Marcus Fraser, AUS, 37 vuotta

Myös toisella olympialaisiin osallistuvalla aussilla on Euroopan Tour -voitto vyöllään tältä kaudelta. Fraser voitti Malesian-osakilpailun helmikuussa, mutta sen jälkeen hän on sijoittunut kisoissa ynnä muut -sijoille. Suomessa Fraser muistetaan vuonna 2003 Golf Talmassa pelatun Challenge Tour -kisan voittajana.

28. Brandon Stone, RSA, 23 vuotta

Nuori eteläafrikkalainen voitti vuoden alussa kotikonnuillaan uransa ensimmäisen ET-kisan ja pelaa loistavaa debyyttikautta kiertueella.  Voiton lisäksi sijoittunut kolme kertaa top-teniin.

29. Yuta Ikeda, JPN, 30 vuotta

Japanin kolmosspelaaja tällä haavaa ja maailmanlistalla nippanappa sadan parhaan joukossa. Voittanut urallaan peräti 14 kertaa Japanin Tourilla, mitä pääasiassa kiertää. Tänä vuonna alla yksi voitto kotisaarelta.

30. Shingo Katayama, JPN, 43 vuotta

Konkari pääsi Rioon, kun maan ykkönen Hideki Matsuyama ja kakkonen Hideto Tanihara päättivät vetäytyä olympialaisista. Viisinkertainen Japanin Tourin ykkönen on jo ehtoopuolella urallaan, mutta meriittilistalta löytyy peräti 29 voittoa kotikiertueelta.

31. Gregory Bourdy, FRA, 34 vuotta

Nelinkertainen ET-voittaja on Ranskan ykköspelaaja Riossa, kun Victor Dubuisson päätti jäädä syytä erittelemättä pois kisoissa. Ranskalaisella on alla hyvä kisa, sillä hän sijoittui PGA Championshpissä 18:nneksi.

32. Julien Quesne, FRA, 35 vuotta

Ranskalainen on pelannut tänä vuonna kolme kertaa kärkikymmenikköön Euroopan Tourilla. Edellisestä voitosta on kuitenkin jo kolme vuotta aikaa.

33. Nicolas Colsaerts, BEL, 33 vuotta

Pitkälyöntinen belgialainen muistetaan vuonna 2009 Linna Golfissa pelatun Challenge Tour -osakilpailun voitosta. Uran suurin saavutus on kuitenkin vuoden 2012 World Matchplay Championshipin voitto. Edusti Eurooppaa vuoden 2012 Ryder Cupissa Euroopan voittoisassa joukkueessa.

 

Very proud to follow the footsteps of my great grand-father tonight for the @olympics opening ceremony… shivers down my spine guaranteed @teambelgium #rio2016

Kuva, jonka Nico Colsaerts (@nicolascolsaerts) julkaisi 5. 08ta 2016 klo 10.58 PDT

34.Ricardo Gouveia, POR, 25 vuotta

Nuori portugalilainen pelaa debyyttikauttaan Euroopan Tourilla on näillä näkymin uusimassa paikkansa. Voitti viime vuonna Challenge Tourin rankingin.

35. David Hearn, CAN, 37 vuotta

Kanadan ykköspelaaja pelaa PGA Tourilla, jossa hänellä on uraltaan kaksi uusintatappiota. Tänä vuonna saldona yksi sijoitus top-teniin, mutta peräti kahdeksan 25 parhaan joukkoon.

36. Wu Ashun, CHN, 31 vuotta

Kiinalainen voitti heinäkuussa Lyoness Openin Itävallassa. Se onkin hänen ainoa sijoituksensa kärkikymmenikköön tällä kaudella.

37. Miguel Tabuena, PHI, 21 vuotta

Pieni mutta pippurinen filippiino siirtyi ammattilaiseksi jo 16-vuotiaana. Voitti vuosi sitten Philippine Openin, joka kuuluu Aasian kiertueeseen. World Rankingissa 146:ntena.

38. Hao Tong Li, CHN, 21 vuotta

Li aloitti  Tabuenan tapaan ammattilaisena jo 16-vuotiaana. Voitti keväällä Euroopan Tourin osakilpailun Kiinassa. Edelliset kolme kisaa ovat sujuneet Liltä mollissa.

39. Alex Cejka, GER, 45

Kokenut saksalainen on tienannut leipäänsä PGA Tourilla jo pitkään. Vuosien yritys palkittiin viime vuonna, kun hän voitti ensimmäisen kisansa Yhdysvalloissa. Aikaisemmalta uraltaan Euroopan Tourilla voittoja ehti kertyä peräti neljä. Uran parhaasta vuodesta (1995) on kuitenkin jo yli 20 vuotta aikaa.

40. Graham DeLaet, CAN, 34

Kausilla 2013 ja 2014 PGA Tourilla loistanut kanadalainen on taantunut huippuvuosistaan. Hipsterin näköinen pelimies on ennen olympialaisissa kiertueen rankingissa 110:ntenä, joten olympialaisten jälkeen hänellä riittää tehtävää korttinsa uusimisessa. 

41. Fabrizio Zanotti, PAR, 33 vuotta

Paraguayn ainoa golfedustaja pelaa leipätyökseen Euroopan Tourilla. BMW PGA Championshipin seitsemäs sija on pitänyt miehen leivässä tällä kaudella, mutta vielä on tehtävää, että hän uusii korttinsa kiertueella myös ensi kaudella.

42. Padraig Harrington, IRL, 44 vuotta

Olympiagolfiin osallistuvista Padraig Harringtonilla on eniten major-voittoja allaan (3). Niistä alkaa kuitenkin olla jo aikaa, sillöä viimeisen voitto tuli vuonna 2008. Olympialaisten alla pelatussa PGA Championshipissä Harrington sijoittui 15:nneksi, joten olisiko hänestä kisojen mustaksi hevoseksi?

43. Ryan Fox, NZL, 29 vuotta

Fox pelaa sekä Euroopan Tourilla että Challenge Tourilla. Voitti hiljattain haastajatason Pohjois-Irlannin-osakilpailun, mutta mitalia Riossa voisi pitää suurena ihmeenä.

44. Shiv Chawrasia, IND, 38 vuotta

Myös intialaispelurilla on yksi ET-voitto allaan tältä kaudelta, kun hän voitti kotikisan Delhissä. Ennen ammattilaisuraansa työskenteli caddienä. 

45. Danny Chia, MAS, 43 vuotta

Kokenut malesialainen on pelannut 20 vuotta ammattilaisena. Voittoja on kertynyt peräti 19, joista kaksi Aasian Tourilta. Edusti kautta aikain toisena malesialaisena maataan major-turnauksessa läpäistyään vuoden 2010 The Open -karsinnat. 

46. Mikko Ilonen, FIN, 36 vuotta

Mikko Ilonen ei suomalaisille golfin ystäville esittelyjä kaipaa. Lahtelaisella on viisi Euroopan Tourin voittoa, edellisestä on pari vuotta aikaa. Lahtelainen ei päässyt tänä vuonna majoreihin, joten Riossa menestyksen nälkää riittää. Viimeisissä kisoissa Ilosen peli on ollut tuloillaan, joten hyvä sijoitus olympialaisissa ei olisi suuren suuri yllätys.

 

47. Jhonattan Vegas, VEN, 31 vuotta

Voittamalla RBC Canadian Openin ja sijoittumalla 22:nneksi PGA Championshipissä heinäkuun lopulla venezuelainen nousi yhdeksi olympialaisten mustista hevosista. Lyö palloa pitkälle ja osuu tarkasti viheriöihin, joten jos puttipeli toimii, Vegas voi yltää Riossa korkeallekin.

48. Felipe Aguilar, CHI, 41 vuotta

Chileläisen paras sijoitus tällä kaudella on toinen sija kovatasoisessa Volvo China Openissa. Pelaa rahalistan perusteella yhtä uransa parhaista kausista, vaikka voittoa ei olekaan plakkarissa.

49. Cheng Tsung Pan, TPE, 24 vuotta

Nuori taiwanilainen pelaa web.com-tourilla eli Yhdysvaltain kakkostason kiertueella. Viime vuonna voitti kaksi kertaa Canadian Tourilla. Kokemusta löytyy muutamasta major-turnauksesta. 

50. Adilson da Silva, BRA, 44 vuotta

Kisan iäkkäimpiin lukeutuva da Silva pelaa kotiyleisön silmien alla. Pääkiertue on jo pitkään ollut Etelä-Afrikan Sunshine Tour, jossa hänellä peräti 12 voittoa. Pelaa myös Aasian Tourilla. Pelannut myös Euroopan Tourilla, mutta ilman mainittavaa menestystä.

51. Seamus Power, IRL, 29 vuotta

Kun Rory McIlroy ja Graeme McDowell jäivät pois Irlannin joukkueesta avautui paikka web.com-kiertueella hyvää kautta pelaavalle Powerille. Menestys Riossa olisi kuitenkin suuri ihme.

52. Espen Kofstad, NOR, 28 vuotta

Norjalaisella on hyvä mahdollisuus nousta kauden päätteeksi Challenge Tourilta ET:lle. Tällä hetkellä hän on haastajakiertueen rankingissa kymmenentenä. Maailman kärjen taso on kuitenkin liian kaukana.

53. Roope Kakko, FIN, 34 vuotta

Suomen toinen golfedustaja Riossa. Kakko pelasi lupaavasti viime viikolla reikäpelikisassa Skotlannissa, vaikka putosikin Ilosen tapaan toisella kierroksella. Kakolla on kyky pelata huippukierroksia ja uralle on osunut myös yksi ET-voitto. Jos askelmerkit osuvat kohdalleen Riossa, Kakko voi tarjota jännittäviä hetkiä kotikatsomossa Suomessa.

54. Nino Bertasio, ITA, 28 vuotta

Italialainen pelaa debyyttikauttaan Euroopan Tourilla ja on heti uusimassa pelioikeuttaan, jos loppukausi menee suurin piirtein samaan tahtiin kuin pelit tähän asti. Bertasio ei kuitenkaan tuli poistumaan Riosta mitali kaulassa.

55. Siddikur Rahman, BAN, 31

Rahmania kutsutaan vitsikkäästi Bengalin Tiger Woodsiksi. Lempinimeen on riittänyt kaksi voittoa Asian Tourilla, joka on hänen kiertueensa. Olympialaisissa pärjätäkseen Rahmanin pitäisi ottaa kuitenkin Tiikerin loikka tasonsa nostamiseksi. Ennen olympialaisia Rahman on maailmanlistalla 318:ntena.

56. Wen-Tang Lin, TPE, 42 vuotta

Vuonna 2008 taiwanilainen yllätti voittamalla Hong Kong Openin uusinnassa nuoren Rory McIlroyn ja Francesco Molinarin. Sen lisäksi hän on voittanut viisi muuta kisaa Aasian Tourilla. 

57. Gavin Green, MAS, 22 vuotta

Malesialainen pelasi menestyksekkäästi yliopistogolfia Yhdysvalloissa, mutta pyrkii nyt saamaan paikan Aasian Tourilla. Johtaa Asian Development Tourin rankingia ja on päässyt pelaamaan muutaman AT-kisankin tällä kaudella.

58. Matteo Manassero, ITA, 23 vuotta

Ihmelapsen peli oli pitkään kateissa, mutta se on taas löytymässä, siitä esimerkkinä kolmas sija heinäkuun alun Scottish Openissa. Lyhytlyöntisen Manasseron peli on nojannut hyvää lähipeliin, ja etenkin putin kanssa hänellä on ollut ongelmia. Voi lähteä paineettomana olympialaisiin.

59. Rodolfo Cazaubon, MEX, 27 vuotta

Yliopistosta PGA Tour Latinoamericalle ja sieltä kolmen voiton siivittämänä Web.com-tourille, jossa kausi ei ole kuitenkin sujunut järin hyvin.

60. Jose-Filipe Lima, POR, 34 vuotta

Pelasi kolme kautta 2000-luvun puolivälin jälkeen Euroopan Tourilla, mutta sen jälkeen jyystänyt lähinnä Challenge Touria. Voitti kesäkuussa yhden haastajatason kisan, mutta silti riittää kirittävää, mikäli mielii nousta kauden päätteeksi pääkiertueelle.

Etsi luettavaa