Hyppää sisältöön

Esittelyssä Pelaa alle 100 -kurssit – tule ja kehity golfissa

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 100 lyönnin? Ilmoittaudu mukaan GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssille.

GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssi on peliä kehittävä kokonaisuus, jonka keskiössä on pelinomaisuus. Kurssi koostuu viidestä ryhmätreenikerrasta, joista kukin kestää 1,5 tuntia.

Kurssilla keskitytään pelinomaisiin teemoihin GoGolf-valmentajan opastuksella. Keskeisenä tavoitteena on parantaa lyöntien toistettavuutta ja lisätä varmuutta kentällä, mikä auttaa ennen pitkään alittamaan 100 lyönnin rajan.

Kurssin sisältö on monipuolinen ja sen eri teemat auttavat pelaajaa ymmärtämään, mitkä seikat kierrostulokseen vaikuttavat. Esimerkiksi etäisyyden hallinta puteissa auttaa pelaajaa eliminoimaan turhat kolmen putin griinit kentällä. Myös kahden tärkeän lähipelilyönnin eli chipin ja pitchin hallinta on yksi kurssin teemoista.

Pitkien lyöntien toistettavuutta pyritään kehittämään paremmaksi, jotta pelaaja pääsee kentällä yhä useammin puttamaan paria. Kurssilla syvennytään valmentajan opastuksella myös siihen, millaiset mailavalinnat ja ratkaisut kentällä johtavat rangaistuslyönteihin. Keskeistä pelivarmuuden lisäämisen kannalta ovat rutiinit sekä reipas ja positiivinen pelityyli. 

Kurssilla käydään läpi myös tilastoinnin perusteita, jonka avulla pelaaja pystyy systemaattisesti seuraamaan omaa pelaamistaan ja tulokseen vaikuttavia tekijöitä. 

Pelaa alle 100 -kurssin hinta on 300 euroa. Viiden ryhmätreenikerran lisäksi kurssin hintaan kuuluu puolen tunnin yksityisopetus kurssin opettavan PGA pron valmennuksessa. Yksityisopetuksessa pelaaja saa valmentajalta henkilökohtaisia vinkkejä svingin kehittämiseen. Opetuksessa hyödynnetään videointia ja Trackman-analysaattoria. 

GoGolfin Pelaa alle 100 -kursseja järjestetään toukokuusta alkaen seuraavissa GoGolfin lokaatiossa:

  • Leppävaaran Range – Marko Kumm
  • MegaRange Airport – Ari Koutuaniemi
  • Kurk Golf – Janne Martikainen

Tutustu kursseihin ja varmista paikkasi tästä.

Etsi luettavaa