Hyppää sisältöön

Erofejeff lyönnin johdossa päätöspäivään

Peter Erofejeff siirtyi Peuramaalla johtoon.

Peter Erofejeff onnistui ohittamaan Lauri Ruuskan Audi Finnish Tourin toisena päivänä.

Finnish Tour -rankingin kärkinimet Peter Erofejeff (Espoo Ringside Golf) ja Lauri Ruuska (Tarinagolf) ovat Peuramaan Porkkala-kentällä pelattavan Finnish Tourin ennakkosuosikit. Kaksikko ei ole ottanut paineita asiasta, sillä Erofejeff ja Ruuska ovat kisan kärkinimet kahden päivän jälkeen. Avauskierroksen jälkeen kisaa johti Ruuska, mutta tänään Erofejeff pelasi kaksi lyönti paremman tuloksen ja siirtyi johtoon. Erofejeffin tulos on -6 (68-70) ja Ruuskan -5 (67-72). Erofejeff onnistui kääntämään vaikean alun voitokseen.

”Vaikka aloitin parilla bogeylla, pysyin silti viileänä, mikä on nykyään minun mottoni. Pääsin kierroksen edetessä paremmin peliin sisään, ja tänään oli lyömisen puolesta parempi päivä verrattuna eiliseen. Olin enemmän hereillä”, Erofejeff kertoi.

”Muutama putti olisi voinut mennä ehkä enemmän sisään, sanotaan että greenien lukemisen kanssa oli vähän ongelmia. Mutta kaikin puolin oli hyvä päivä, peli oli ihan hallussa. Se on aina positiivista.”

Erofejeff voitti edellisen, Alastarossa pelatun osakilpailun. Ruuska puolestaan juhli voittoa kauden avauskisassa Nordcenterissa. Päätöspäivänä Erofejeff pelaa samassa ryhmässä pitkistä lyönneistään tunnetun Ruuskan kanssa. ”Patu” aikoo kuitenkin pitää päänsä kylmänä.

”Siinä voi tulla pupu pöksyyn. Nyt pitää pystyä pelaamaan omaa peliä. Tämä on hyvää treeniä itsellekin, kun pääsee tuollaisen pommittajan kanssa pelaamaan. Siinä omassa pelisuunnitelmassa pysyminen on tällä hetkellä tärkeintä, ja tämä kilpailu on taas hyvä etappi matkalla eteenpäin”, Erofejeff kiteytti ajatuksensa.

Nurmijärven Golfklubin Ossi Mikkola ja Katinkulta Golfin Matti Meriläinen (-4) jakavat kolmatta sijaa. Kisan tulokset 

Kesäkuussa sinun ei tarvitse olla GoGolfin jäsen ostaaksemme diilejämme verkkokaupasta. Tutustu tarjouksiin osoitteessa gogolf.fi/shop.

Etsi luettavaa