Hyppää sisältöön

Ero kuin yöllä ja päivällä – kirjaimellisesti: Sanna Nuutinen nosti asemiaan Dubaissa 

Sanna Nuutinen nosti sijoitustaan Dubaissa loistavan toisen kierroksen jälkeen.

Sanna Nuutinen paransi selvästi sijoitustaan Omega Dubai Moonlight Classic -kilpailussa ja taistelee jälleen kärkisijoista. Eroa eiliseen kierrokseen oli kuin yöllä ja päivällä kirjaimellisesti, sillä eilen hän pelasi iltavalaistuksessa ja tänään kirkkaassa auringonpaisteessa.

Sanna Nuutinen pelasi eilen illalla Emirates Golf Clubin valaistulla golfkentällä neljä yli parin. Tuloskorttiin merkittiin yksi birdie ja kuusi bogia.

Tänään Nuutinen lähti kilpailuun aamulähdössä, ja suomalainen pelasi kilpailun parhaan kierroksen australialaisen Minjee Leen kanssa tuloksella seitsemän alle parin.

Olosuhteet ovat voineet vaikuttaa Nuutisen peliin, sillä tänään hän pääsi pelaamaan ilman valaistuksia kirkkaassa auringonpaisteessa.

Tämän päivän 66 lyönnillä Nuutinen nosti sijoitustaan Omega Dubai Moonlight Classic -kilpailussa 27 sijaa ylöspäin ja jakaa tällä hetkellä sijaa 11 kolmen muun pelaajan kanssa tuloksella kolme alle parin.

Ladies European Tour jakoi sosiaalisessa mediassa Nuutisesta kuvan, jossa näkyy ilta- ja päiväkierroksen ero. 

Kilpailua johtaa ruotsalainen Caroline Hedwall, joka teki ensimmäisellä kierroksella holarin ja voitti itselleen kilpailujärjestäjä Omegan luksuskellon. Hedwall on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa yhdeksän alle parin. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa