Hyppää sisältöön

Ergo Pro Lifter tähyää kansainvälisille markkinoille – pallo nousee kupista selkää ja reiän reunaa vahingoittamatta

Mika Lähteenmäellä on vahva usko siihen

Mika Lähteenmäki kehitti ergonomisen  pallonnostimen, joka tulee käyttöön kotimaisilla kentillä jo alkavalla kaudella.

Sääntömuutos joka sallii lipun pitämisen reiässä viheriöllä putatessa on muuttanut golfia melkoisesti. Hyötynä on selkeästi peli nopeutuminen.

Vastaavasti pallon nostaminen reiästä, on lipun kanss työläämpää ja ”ahtaampaa”, reiän reunat kärsivät ja kuluvat aiempaa nopeammin,

Mika Lähteenmäki on lajin harrastaja, opettaja sekä juniorien kouluttaja.  Hän on aiemminkin kehittänyt harjoittelua helpottavia apuvälineitä joita on päätynyt jakeluketjuun ja peliään kehittäville harrastajille.

Tuorein innovaatio, Ergo Pro Lifter, meneekin sitten jo siihen sarjaan, että se, tai vastaava, voi olla jokaisen kenttiä kiertävän golfarin kädessä 18 kertaa kierroksen aikana.

Kyseessä on lipputangon alaosan päälle asetettava muoviosa, jota nostamalla pallon saa reiästä vaivatta ja reiän reunoja rikkomatta.

”Reiän reunat kestävät pidempään ehjinä, selkäänsä poteville Ergo Pro Lifter on erittäin hyödyllinen laite. Selkävaivojen ennalta ehkäisyssäkin Ergo Pro Lifter on golfareille merkittävä innovaatio”, Lähteenmäki markkinoi.

Ergo Pro Lifter lanseeraattiin helmikuun alussa. Suurimmasa syynissä se oli  GoExpo Golfissa viikonloppuna, Lähteenmäki on ennättänyt markkinoida tuotettaan myös ulkomailla.

”Ensimmäiset kaupat on jo tehty. Koti- ja ulkomailla vastaanotto kenttien sekä pelaajien puolelta on ollut erittäin positiivinen ”, Lähteenmäki jatkaa.

Tuotetta myydään ensisijaisesti golfkentille. 18-reikäiselle investointi on 20:n Ergo Pro Lifterin hankinnan myötä vajaan 900 euron suuruinen.

Suomessa Ergo Pro Lifterin myyntikanavana toimii Golden Pro.

GoGolfin messutarjousten voimassaoloaikaa on pidennetty 6.3. klo 23.59 asti.

Etsi luettavaa