Hyppää sisältöön

Entinen Ryder Cup -kapteeni sai penalttia hitaasta pelistä!

Corey Pavin sai rangaistuksen

Kiertuegolfissa on äärimmäisen harvinaista jakaa rangaistuksia hitaasta pelaamisesta. Tällä kertaa Champions Tourilla annettiin kuitenkin golflegendalle lisälyöntejä.

Vuoden 1995 US Openin voittaja Corey Pavin ei ole koskaan ollut tunnettu kovin nopeasta etenemisestään. Pavin pelasi Virginiassa Dominion Energy Charity Classicia ja otti viimeisellä kierroksella aikansa. 

Rangaistus annettiin Pavinille vasta kierroksen jälkeen, joka pudotti hänet yhden lyönnin rangaistuksen myötä jakamaan 15:ttä sijaa. Käynnissä on Champions Tourin kolmen kisan finaalisarja, jossa 54 parasta jatkaa rankingista kohti seuraavaa osakilpailua. 

Pavin ei kuitenkaan tippunut pois finaaleista penaltin myötä, sillä hän päätyi jakamaan sijaa 53 rankingissa rangaistuksen myötä. 

Golfissa rangaistuksia ei jaeta hitaasta pelaamisesta kovin herkästi. European Tourilla on käytäntö, jossa pelaajille jaetaan kulisseissa sakkorangaistuksia, mutta lyöntirangaistuksia harva muistaa.

The Masters Tournamentissa jaettiin hitaan pelin rangaistuslyönti vuonna 2013, jolloin se annettiin historian nuorimmalle pelaajalle Tianlang Guanille

Pavinin rangaistuslyönti on nostanut huhuja pöydälle, joska rangaistuslyöntejä aletaan jakamaan alkaneen kauden PGA Tourillakin aiempaa herkemmin. Hidas peli kun tuntuu olevan otsikoissa usein, mutta rangaistuksia siitä ei ole ollut tapana jakaa. 

Etsi luettavaa