Hyppää sisältöön

Ensi keväänä kannattaa suunnata golfmatkalle Costa Navarinoon

Kreikan Costa Navarinosta on noussut lyhyessä ajassa Euroopan parhaimmistoon kuuluva golfkohde!

Golf Plaisir on tehnyt golfmatkoja Costa Navarinoon jo muutaman vuoden ajan ja kohde on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi suosituimmaksi golfkohteeksi Euroopassa asiakkaidemme keskuudessa.

Costa Navarinossa yhdistyy upealla tavalla glamour ja autenttisuus. Hotelli ja neljä täysimittaista golfkenttää sekä ravintolapalvelut ovat ensiluokkaista tasoa kun taas ympäristö on konstailematon ja rakennukset sulautettu luontoon niin, että joka puolella on vehreää nurmea, oliivipuita, vuoria tai upeat näkymät merelle.

Keväällä 2022 avattava uusi suora lentoyhteys Helsingistä Kalamataan takaa vihdoin myös suomalaisille golfareille upean ja vaivattoman matkakokonaisuuden!

Lue lisää kohteesta>>

Westin Costa Navarino

Keväällä 2022 majoitumme laadukkaaseen Westin Costa Navarinoon, joka sijaitsee aivan Dunes kentän vieressä. Matkan hinta sisältää jo valmiiksi korkeatasoisemman huoneen joko Superior tai Inifinity-luokasta.
Hotellin upea Spa, kuntosali, allas-alueet sekä lukuisat ravintolat hotellin läheisyydessä takaavat, että golfelämystä täydentää myös makunautinnnot sekä täydellinen rentoutus!

Tutustu Costa Navarinoon

Kuvat ja video kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Tutustu siis videon avulla jo hieman Costa Navarinoon ja saatat huomata miten ainutlaatuisen upeasta ja tasokkaasta golfkohteesta on kyse.

Tunnelma, miljöö, historia ja ainutlaatuinen elämys on kuitenkin itse koettava paikan päällä, joten varaa matkasi ja lähde kanssamme viettämään todella unohtumaton viikko Kreikan Peloponnesoksen niemimaalla, jossa tämä Euroopan upeimpiin kuuluva golfkohde sijaitsee.

Katso lyhyt video>>

Varaa matka Costa Navarinoon ensi keväälle Golf Plaisirin matkassa!

Etsi luettavaa