Hyppää sisältöön

Elina Nummenpäällä on hallussaan voittoresepti Ruissaloon: ”Viheriöt pitävät tulokset kurissa”

Elina Nummenpää on Aura Golfin kasvatti

Aura Golfin kasvatti tavoittelee uransa parasta sijoitusta LET:lla kentällä, jossa hän voitti ylivoimaiseen tyyliin SM-kultaa 2018.

Elina ”Ellu” Nummenpää pelasi Gant Ladies Openissa torstaina tuloksen 72,+1 jolla hän on tuloslistalla 18:s.
Nummenpää pelaa käytännössä kotikentällään, johon vanhemmat ottivat hänet tämän ollessa pieni leikkimään tammien alle siksi aikaa, kun itse pelasivat kierrosensa. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Elina Nummenpää (@elinanummenpaa) jakama julkaisu

Nummenpää innostui tosissaan lajista vasta teini-iässä ja on noussut maamme kärkipelaajien joukkoon. LET:lta on kisakokemusta  vuodesta 2013 asti peräti 70 kisan verran.
Plakkarissa on toistaiseksi vain yksi sijoitus kymmenen joukkoon. Ellu tunnetaan kovana harjoitttelijana ja urheilijana, joka pistää kaikkensa peliin uraansa kehittääkseen.

Fyysinen olemus kertoo urheilijan elämäntavoista.

”Kyllä se on minun tapani tehdä. Fyysinen ja henkinen jaksaminen  ratkaisevat paljon golfissa.”

Perjantain kierrokselle hän lähtee tavoittelemaan nousua tuloslistalla. 
”Gant Ladies Open on minulle koko uran hienoimpia kokemuksia. Pääkiertueen kisa kentällä, jolla olen kasvanut. Minimitavoite tästä asemasta on nousta kymmenen joukkoon. Olisi ihan upeeta, jos olisin top-kolmosessa.”

Nummenpäällä on näyttöä pelaamisesta oman tasonsa ylälaidalla Ruissalossa. Hän voitti 2018 SM-kisat kovalla tuloksella 275,-9. 
Hopeamitalisti Krista Bakker hävisi yhdeksän, Sanna Nuutinen 14 lyöntiä.

”Kyllä minulla tarkka pelikirja ja koordinatit tälle kentälle on. Olen varsin tarkkka sen osalta mihin osiin kenttää pelaan. Lähipeli ja etenkin puttipelin onnistuminen ratkaisevat.”

”Minulle ei tullut yllätyksenä se, että tulostaso jäi yleistä odotusta heikommaksi”, Nummenpää kertoi ennen fysiikkatreeninsä alkamista.

”20 minuutin juoksulla se käynnistyy. Sen päälle teen muun muassa loikkatreenejä. Monipuolinen irtiottto gofliin, pää tyhjenee ja pääsee valmistamaan itseään tyhjältä pöydältä perjantain kierrokselle.”

Ruutu-palvelu näyttää kisan perjantaina suorana klo 13.00-18.00

Kisaa johtava Ursula Wikström (-5) starttaa kierrokselleen 13.15, Sanna Nuutinen (par) ja Matilda Castren heti seuraavassa kolmikossa.
Elina Nummenpään starttiaika on 14.26.

Gant Ladies Open

Tulospalvelu

Etsi luettavaa