Hyppää sisältöön

Elina Nummenpää ja Linda Henriksson takaa-ajoasemissa Let:n karsinnoissa

Elina Nummenpäällä on ennen kahta viimeistä kierrosta kaksi lyöntiä sijalukuun 20:s joka toisi karsinnoista hyvän katerorian kaudelle 2022

Emily Penttilä (-2) piti ennen kahta viimeistä kierrosta asemansa kymmenen joukossa La Mangassa pidettävässä karsintafinaalissa.

LPGA:n karsintafinaalissa edellisviikolla pelioikeuden napannut Meghan MacLaren ahertaa menestyksellisesti myös LET:n finaalissa.
Englantilainen on La Mangan viiden kierroksen kisassa tuloksellaan (-6) lyönnin lähimpiä takaa-ajajiaan perässä.

La Mangassa parin alle pelaaminen on edelleen harvojen herkkua. 128:sta startanneesta vain 15 pelaajaa saa tuloslistalla miinusmerkin nimensä perään.
Karsinnassa pelataan kahta kenttää, joista South Course (6133 m, par 73) on lähes 540 metriä pidempi kuin North Course (5594, par 71)

Toisena päivänä tuloslistan kärkikymmenikköön noussut Emily Penttilä (71-71-71,-2) on yhdeksäntenä ja vahva kandidaatti paremman kategorian hakijoiden joukossa (top 20).

Emily Penttilä palaa Eurooppaan saatuaan yhdeksan USA:ssa vietetyn vuoden jälkeen kortin LET:lle karsintojen kautta.

Emily Penttilä palaa Eurooppaan saatuaan yhdeksan USA:ssa vietetyn vuoden jälkeen kortin LET:lle karsintojen kautta.

LADIES EUROPEAN TOUR, Tristan Jones

Penttilän tavoin häntä viisi lyöntiä jäljessä olevat Elina Nummenpää (+3) ja Linda Henriksson (+3) kuuluvat karsintojen kokeneempaan puoliskoon.
Heidän sijalukunsa on 29:s, joten kahdella viimeisellä kierroksella pienikin puristus tai lipeäminen vaikuttaa jopa ratkaisevasti tulevan kauden työpaikkaan.

Sijoille 21-50 sijoittuvat saavat heikomman kategorian, sen ulkopuolelle jäävät joutuvat Let Access Seriesille, jollei heillä ole voimassa olevaa kategoriaa ennen karsintoja. 

Nummenpäällä on LET:n pistelistan sijoituksestaan (93.) johtuen jo rajoitettu kortti kaudelle 2022. Hän on pelannut LET:lla pitkän uransa aikana 79 kilpailua ja sijoittunut kahdesti kymmenen joukkoon.

Linda Henrikssonin päivitys instagramissa on perjantailta.
 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön LINDA HENRIKSSON ⛳ (@lindasgolf) jakama julkaisu

Suomalaisista neljäs pelaaja tämän alemman riman yläpuolella on Kerttu Hiltunen (+4).
Tuloksella +5 on tällä hetkellä riman alapuolella.

Karina Kukkonen (+10) omaa vielä pienet mahdollisuudet rajoitetun kortin saamiseen,  Tia Teiniketo (+14) ja Niina Liias (+18) putoavat sunnuntain jälkeen viimeiseltä kierrokselta, jollei peli aukene aivan uudella tavalla neljännellä kierroksella.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa