Hyppää sisältöön

Ei uutta tietoa Omanissa: ”Mietin pystyykö jo lähteä kämpille”

Kalle Samoojan ja monien muiden pelaajien päivästä on tullut golfillisesti melko turha Omanissa

European Tourin kilpailu Omanissa on pelien osalta kesken. Mantereen suunnasta puhaltava tuuli on tehnyt pelaamisesta mahdotonta.

European Tourin Oman Openissa on käynnissä kahvinjuontitalkoot klubitalolla. Pelaajat odottelevat tietoa pelien jatkumisesta, mutta ainakaan positiivisia infoja ei ole tullut. 

Aamulla keli oli tyyni, eikä mitään hätää pitänyt olla. Tuuli kuitenkin teki täyskäännöksen ja alkoi täysin yllättäen puhaltaa mantereen puolelta tuoden myös hiekkaa sen mukana. Pelaamisesta tuli mahdotonta, sillä erityisesti etuysin viheriöt eivät pitäneet palloja. 

Kalle Samooja raportoi paikanpäältä, että valoa ei varsinaisesti näy tunnelin päässä. Kaikki tiedotukset mitä on tullut ovat kertoneet vain, ettei pelejä voida vieläkään jatkaa. 

”Sen tiedän että tyyntä ei ole kyllä luvattu. Ei illaksi eikä huomiseksi.  Lauantaiaamukin näyttää tosi tuuliselta”, Kalle kertoi.

Kysymykseen onko päivästä muodostunut kahvin suurkulutusjuhla klubitalolla Kalle vastasi kohtalaisen myöntävästi. 

”Kutakuinkin. Laskesken tässä, että voiko lähteä kämpille.” 

Tapio Pulkkanen kerkesi avaamaan ykkösväylällä. Kalle Samoojan ja Kim Koivun osalta pelit voisivat alkaa vasta tunnin ja kymmenen minuuttia pelien jatkumisen jälkeen. Kello on Omanissa kaksi tuntia Suomea edellä, pelejä pystytään valon puolesta pelaamaan vielä noin kello kuusi paikallista aikaa. 

 

 

Etsi luettavaa