Hyppää sisältöön

Ei mikään kiire: J.B Holmesin pelirytmi ällötti sosiaalista mediaa ja selostajia

J.B Holmes osoitti jälleen

J.B Holmes voitti Genesis Openin. Wuppiduu. Selostajat ja katsojat (todennäköisesti myöskään kanssapelaajat) eivät kuitenkaan olleet kovin tyytyväisiä mestarin esityksiin, sillä hänen verkkainen pelirytminsä nosti jälleen hitaan pelaamisen tapetille.

Sama saaga viikko toisensa jälkeen. Hidas pelaaminen ärsyttää katsojia. Se ärsyttää tällä hetkellä jo selostajia sekä itse pelaajia. Kuten Adam Scott asian muotoili: ”Mikään ei muutu, sillä pelaamme niin isoista rahoista. Tehkää vaikka minusta uhri ja antakaa niitä rangaistuslyöntejä”, Scott sanoi aiemmin viikolla. 

Ärsyyntyminen tuntuu olevan nykyään jokaviikkoista ja siihen on liittynyt entistä enemmän myös osa pelaajista. Brooks Koepkan suorat lausonnot saattoivat tehdä siitä enemmän sallittua myös pelaajille. 

PGA Tourin selostajat vaikuttivat myös erittäin ärsyyntyneiltä J.B Holmesin verkkaisuuteen. 

”Ei mitään ongelmaa, että hän tekee kaikki laskelmansa, mutta hän olisi voinut tehdä ne hyvin sillä aikaa kun pelikaverit lyövät. Nyt hän käyttää aikaa vasta siinä vaiheessa kun on hänen vuoronsa lyödä”, kenttäkommentaattorina toiminut Peter Kostis sanoi. 

Jim Nantz avasi keskustelun hetkeä aiemmin kritisoiden, kun Holmes alkoi tutkimaan vihkostaan.

Muutama väylä myöhemmin Holmes aloitti kymmenien harjoitussvingiensä avulla tunnelman löytämisen, jotta lyönti voisi irrota lavasta joku kaunis päivä. 

”Tässä kuvissa Holmes yrittää löytää tuntumaa lyöntiin. Hän olisi toki voinut tehdä sen jo sillä aikaa kun Adam Scott löi”, Ian Baker-Finch heitti löylyä. 

Kyllä. J.B Holmes voitti kilpailun, joten hidas pelaaminen tuotti jälleen tulosta. Surullista. 

Etsi luettavaa