Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Edullinen kotimaan golfmatka messudiilejä hyödyntäen – tämän helpommaksi ei roadtripin suunnittelu ja hankkiminen muutu

Parhaat kotimaan golfmatkat käynnistyvät Linna Golfin viheriöiltä.

Valmistautuminen kesäiseen roadtripiin golfmailojen kera ei ole ennen ollut näin helppoa – ja halpaakin vielä. Suunnittelimme golfmatkan neljän hengen seurueelle messutarjouksia hyödyntäen.

Kun varaa lomamatkan etukäteen, on sitten kesällä jotain mitä odottaa. Pidä hatustasi kiinni ja hyppää kyytiin. Tästä ei golfmatkan hinta-laatusuhde juuri parane.

Kohde numero 1: Linna Golf

Aloitetaan automatka Linna Golfista, joka on valittu useita kertoja Suomen parhaaksi golflomakohteeksi sekä kotimaisissa että kansainvälisissä äänestyksissä. Eikä ihme, sillä sekä kenttä että hotelli ovat maailmanluokkaa.

Historiallisessa miljöössä kulkevat väylät mukailevat luonnollisia maastonmuotoja, ja syvät valkoiset bunkkerit reunustavat kookkaita viheriöitä. Huipputason suunnittelu yhdistettynä virheettömään kuntoon tarjoavat unohtumattoman golfelämyksen.

Messupaketissa majoittuminen tapahtuu neljän hengen grand suitessa. Pakettiin kuuluu yöpymisen lisäksi aamiaiset ja green feet neljälle. Luksusta huokuvan paketin hinta on 600 € eli 150 € / hlö.

Osta tästä >>

Kohde numero 2: Revontuli Golf

Hämeenlinnasta hurautetaan Hankasalmelle ja Revontuli Golfin mukavuusalueelle. Kahdesta majoitusvaihtoehdosta valitsemme vuorokauden golfloman kahdelle, johon kuuluu kahden hengen majoitus taatusti elämyksellisessä lasi-iglussa, aamiainen ja yksi kierros golfia kahdelle.

Links-henkisessä Revontuli Golfissa on vähän puita ja niukasti vesiesteitä. Alueen halki kulkeva harjumuodostelma jakaa kentän luontevasti kahtia ja tuo korkeuseroja ja näyttävyyttä. 

Neljän hengen porukkamme eli esimerkiksi kaksi pariskuntaa tai autokunta ystävyksiä tarvitsee näitä 290 € maksavia paketteja kaksi. Hinnaksi tulee 145 € / hlö.

Osta tästä >>

Kohde numero 3: Tahko Golf

Revontuli Golfista tehdään parin tunnin siirtymä kumipyörien päällä Pohjois-Savoon ja Tahkolle, jossa yövytään kaksi yötä upeassa Golden Resortin paritalohuvilassa ja pelataan kierros molemmilla Tahko Golfin kentillä.

Tahkolla on kolme kenttää, joista jokainen tarjoaa erilaisen pelikokemuksen. Ympärivuotisen lomakeskuksen ytimessä sijaitseva Old Course tunnetaan Syvärinjärven rantaa pitkin kulkevista rei’stään ja upeista järvimaisemista. Golden Resortin yhteydessä sijaitsee yhdeksänreikäiset kentät Lake ja Forest.

Hinnaksi Tahkon matkalle kertyy ainoastaan 750 € koko neljän hengen porukalta eli 187,5 € per nenä – ja kukkaro kiittää.

Osta tästä >>

Kohde numero 4: Paltamo Golf

Parin päivän viipymän jälkeen on aika hypätä jälleen auton rattiin ja jatkaa viitostietä kohti pohjoista eli Kainuuta, sillä siellä sijaitsee yksi Suomen upeimmista golfkentistä: Paltamo Golf.

Paltamossa valitaan majoitukseksi tasokas paritalon pääty aivan legendaarisen 10. reiän äärellä. Sadan neliön mökin terassilta aukeaa väylän yli upeat järvinäkymät, eikä klubille ole kuin 200 metriä matkaa. Vaikka mökkiin mahtuu kuusi henkilöä, ei hinta huimaa päätä, vaikka sinne majoittuisikin vain neljä reissaajaa.

Itse kenttä on niin hieno, että yksin sen kokemista voi pitää hyvänä syynä matkustaa kesällä Kainuuseen.

Yhden yön majoitus mökissä maksaa 350 euroa. Green feet kannattaa ostaa paikan päältä, sillä mökissä majoittuva maksaa green feestä vain 39 euroa eli yhteishinnaksi green feelle ja majoitukselle tulee ainoastaan 126,5 € / hlö

Osta tästä >>

Kohde numero 5: Tornio Golf

Paltamon jälkeen koittaa retken huipennus ja päätepiste, joka sijaitsee tällä kertaa Torniossa. Tornio Golf on ainutlaatuinen, jokisuistoon rakennettu golfkenttä, joka sijaitsee kahden maan alueella. Suomen ja Ruotsin raja ylitetään monta kertaa ja kohokohta on tietysti kuudes reikä, jonka tiiauspaikka sijaitsee Ruotsin ja viheriön Suomen puolella.

Messukampanjassa Tornioon löytyy kolme eri majoitusvaihtoehtoja, joista valitsemme Park Hotel Tornion. Pakettiin kuuluu yhden yön majoitus aamiaisineen ja green fee kahdelle hintaan 220 euroa eli 110 € per nenä.

Mikään ei tietysti estä yöpymään Torniossa kahta yötä ja pelaamaan uniikin kentän toistamiseen. Tällöin pitää vain klikata ostoskoriin GoGolf Shopissa tarvittava määrä tuotepaketteja.

Osta tästä >>

Kaikkiaan kuusi yöpymistä ja kuusi green feetä maksaa ainoastaan 719 euroa per henkilö.

Jos haluat kuitenkin itse suunnitella oman kesäisen golfmatkaksi, hyppää GoGolf Shopiin messutarjouksiin. Golf- ja majoituspaketit löydät täältä.

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Etsi luettavaa