Hyppää sisältöön

Eagle Kalle Samoojan huippuhetki Marokossa – kaikki suomalaismiehet jatkoon ET:n kisassa

Kalle Samooja rutisti kuudesta bogista huolimatta itsensä jatkoon Marokossa

Kova tuuli vaikeutti tuloksentekoa ja meni monen pelaajan ihon alle Rabatissa. Kalle Samooja (72-76,+2) jakaa Mikko Korhosen kanssa sijalukua 42:s.

Avauspäivänä tuloksen 72 tehnyt Kalle Samooja taipui perjantaina neljä lyöntiä heikompaan tulokseen.

”Torstaina oli tasaista puurtamista väylälle 11 asti. Sain loppua kohden parempaa otetta ja vielä pari birdieä korttiin”, Samooja tiivisti tiedotteessa torstain kierroksen

Perjantaina oman mausteensa pelaamiseen toi kova tuuli, joka yltyi  kierroksen puolessa välissä. 

”En saanut oikein momentum-putteja sisään, mikä näkyi runsaan sinisen värin merkeissä tuloskortisssa. Tässä tuulessa oli haastavaa lyödä lähelle.”

Bogeja kertyi peräti kuusi, birkkuja vain yksi. Päivän huipppuhetki, eagle, tuli sisääntulossa, kentän viidennellä (par-5).

”Päätin lyödä puukolmosen tiiltä varmasti väylään. Toisessa lyönnissä  oli hyvä myötätuuli ja lipulle  matkaa 287 metriä. Pieni cut-drive  maasta ja pallo noin metriin josta putti sisään.”

”Vedossa on ihan hyvä fiilis, joten lähdetään hakemaan isoa nousua  tiukassa pakassa”, Kalle suunnitteli viikonlopun menojaan.

Kun toinen kierros on vielä hivenen kesken, johtopaikalla ovat David Lipsky, Sean Crocker ja Jordan Smith tuloksella -5.

Kalle Samoojan ja Mikko Korhosen tulokset ovat yhteneväiset (72-76) yhteistulos +2 oikeuttaa sijalukuun 42:s

Päivän parhaan suomalaistuloksen (74,+1) tehnyt Tapio Pulkkanen on 49:s. Olosuhteiden kovuudesta kertoo se, että Pulkkanen nousi perjantaina 30 sijaa.

Kim Koivun (74-76,+4) jatkopaikka on sinettiä vaille valmis, mutta ei vielä varma. Hänen sijoituksensa on 62:s.

Viasat ja Viaplay näyttävät kilpailun kaikki neljä päivää suorina lähetyksinä. Selostuksesta vastaa Nikke Tyry.

 

Etsi luettavaa