Hyppää sisältöön

Dustin Johnsonin kuiva kausi päättyi ja pitkä sarja jatkui

Dustin Johnson pääsi pitkästä aikaa pitämään voittajan puhettaa.

Dustin Johnsonin edellisestä voitosta PGA Tourilla ehti kulua vuosi ja neljä kuukautta.

Dustin Johnson voitti pitkästä aikaa PGA Tourin turnauksen. Entinen maailmanlistan ykkönen vei nimiinsä Travelers Championshipin tuloksella -19.

Voitto oli Johnson uran 21:s. Samalla hän katkaisi pitkän voitottoman jakson. Johnsonin edellisestä voitosta oli ehtinyt kulua reilu vuosi ja yhteensä 20 PGA Tourin kilpailua.

Eilisellä voitollaan Johnson varmisti sen, että hän on voittanut PGA Tourin kilpailun jokaisella 13 kaudella, kun hän on ollut kiertueen jäsen. Maailmalistalla mies pomppasi kolme sijaa löytyen nyt kolmannelta sijalta.

Toiseksi sijoittui Kevin Streelman tuloksella -18 ja kolmannen sijan tuloksella -17 jakoivat Will Gordon ja Mackenzie Hughes.

Kisan päätyttyä Johnson kertoi, ettei voitto tullut helpolla. Draivi ei ollut jiirissä, mutta lähestymiset ja erityisesti puttipeli toimi. Ennen kisaaa Johnson testaili eri puttereita ja bägiin päätyi lopulta TaylorMaden Truss -malliston blade-putteri.

Se oli oikea valinta, sillä Johnson oli strokes gained -puttitilastossa kisassa neljäs.

”Olen innoissani uran 21. voitosta ja kauden ensimmäisestä”, Johnson sanoi.

”Voitto oli tärkeä, koska en ole pelannut viime aikoina erityisen hyvin. Harjoittelin ahkerasti parin viikkoa Colonialin jälkeen ja oli hienoa saada pelin palaset kohdalleen”, Johnson sanoi.

Kahden kierroksen jälkeen kilpailua johtanut Phil Mickelsonin lopullinen sijoitus oli jaettu 24:s. Hän pelasi molemmat viikonloput kierrokset tulokseen 71 eli yhden yli parin.

Pohjois-Irlannin Rory McIlroy ja Norjan Viktor Hovland sijoittuivat parhaina eurooppalaisena 11:nneksi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa