Hyppää sisältöön

Dustin Johnsonin haamukierros kolmessa minuutissa – lähteekö 33-vuotias omille luvuilleen?

Dustin Johnson oli perjantaina omassa luokassaan

Dustin Johnson pelasi virheettömän kierroksen Saudi-Arabiassa perjantaina. Neljän lyönnin turvin päivän paras tulos jätti päivän keskiarvotulosta noin yhdeksän lyöntiä.

Dustin Johnson näytti kuinka hyvä golfari hän on parhaimmillaan. Johnson ampui kaikilla sylintereillä itsensä kolmen lyönnin johtoon kun toisen päivän käynnistyessä hän oli vielä viisi lyöntiä johtoa perässä. 

Kaikki käynnistyi heti päivän ensimmäisellä reiällä kun hän teki komean birdien kympille. Ensimmäisellä ysillä punaista korttiin merkattiin vielä väylillä 11, 15 ja 18. 

Takaysin (1-9) kaikki tuhot tapahtuivat väylillä 2-7, jotka Johnson pelasi viisi alle. Neljän lyönnin turvin päivän parhaan tuloksen pelaaminen on aina kova juttu kun kentällä on kiertänyt yhteensä 132 pelaajaa. 

Viikonloppuun on vain yksi suosikki, Dustin Johnson. Hän ei ole koskaan voittanut European Tourin varsinaista osakilpailua, ainoat ET-voitoiksi laskettavat ovat tulleet WGC -osakilpailuista (4) ja US Openista. 

 

Toista sijaa jakavat Haotong Li ja Zander Lombard tuloksessa -8. Neljän lyönnin päässä ovat Fabrizio Zanotti ja Scott Hend. Seuraava ”maailmantähti” löytyy vasta seitsemän lyönnin päässä sijalta 12, jossa kovavireinen Bryson DeChambeau virittelee kiriään. 

Mikko Korhonen lähtee kolmanteen kierrokseen sijalta 18 tuloksella -3. 

Kolmas kierros tulee suorana lähetyksenä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta. Selostuksesta vastaavat Teemu Tyry ja Timo Rauhala. 

Etsi luettavaa