Hyppää sisältöön

Dustin Johnson vauhdittajana avovaimonsa TikTok-videolla

Paulina Gretzky on varsin usein mukana avomiehensä kisamatkoila. Kuva Presidents Cupista.

Maailman paras golfari Dustin Johnson sekä Paulina Gretzky julkaisivat videon, joka varmasti herättää huomiota.

Dustin Johnson ja Paulina Gretzky ovat PGA Tourin näyttävimpiin lukeutuva pari. Kentällä Johnson antaa mailojensa puhua.

Vähäeleinen tähti luokitellaan värittömien pelaajien sarjaan upeasta menestyksestään huolimatta.

Siviilipuolella Johnson ja  Gretzky ovat etenkin ennen kahden lapsensa syntymää irroitelleet varsin vauhdikkaasti. Meno on yltynyt todella hurjaksi, Dustin Johnson on kärähtänyt takavuosina ainakin epävirallisesti useaan otteeseen huumeiden käytöstä juhlinnan yhteydessä.

Kauden 2014 toisella puoliskolla Johnson ”vetäytyi” PGA Tourin kisoista. Vaikka virallista pelikieltoa ei julkaistukaan, ainakin epävirallisesti Tourin kerrottiin ohjanneen Johnsonin kentän laidalle kuuden kuukauden ajaksi.

Wayne Gretzkyn  tytär Paulina on saanut avomieheltään vuosien varrella, etenkin voittojen jälkeen runsaasti suitsutusta tämän tuesta uransa rakentamisessa, sekä perheen arjen pyörittämisestä 

Paulina Gretzky elää vahvasi sosiaalisessa mediassa. Instrgramissa hänellä on lähes miljoona seuraajaa, enemmän kuin yhdelläkään LPGA Tourin pelaajalla.

Vuodenvaihteessa Gretzky julkaisi oheisen TikTok-videon, johon hän on pestannut avomiehensä mukaan. Yhteistyö toimii hyvin, vaikka vasurimailaa kädessään pitelevä Paulina Gretzky varastaa täysin pääosan.

Etsi luettavaa