Hyppää sisältöön

Dustin Johnson vahvisti asemiaan maailman huipulla

Dustin Johnson iski kärkipaikalta kisaviikon parhaan kierrostuloksen 65, -8. Voitto lähti kotiin kahdeksan lyönnin erolla.

Dustin Johnson pelasi parhaan kierroksensa vasta sunnuntaina. Pelistä teki helppoa upea draivaaminen. Kentän kahdennellatoista väylällä viikon sinetöi taianomainen sivallus draiverilla. 430 jaardin par nelosella Johnsonin pallo päätyi vain muutaman sentin päähän reiästä. 

Sunnuntaina Dustin onnistui parhaiten myös putterilla. Strokes Gained tilastoissa hän oli viikon paras pallonlyöjä ja kuudenneksi paras puttaaja. Tulokset 69-68-66-65 pudottivat voittotulokseksi -24. 

Voitto oli Johnsonin PGA Tour uran seitsemästoista. Hän on voittanut PGA Tourilla jokaisella pelaamallaan kaudella eli 11 vuotta peräkkäin. Tämän tilaston ennätystä pitää Jack Nicklaus, joka voitti kilpailuja PGA Tourilla seitsemäntoista vuotta putkeen. 

Havaijilla toiselle sijalle nousi Jon Rahm tuloksessa -16. Brian Harman (-15) oli kolmas ja neljättä sijaa (-14) jakoivat Hideki Matsuyama, Pat Perez ja Rickie Fowler

Leaderboard

Etsi luettavaa