Hyppää sisältöön

Dustin Johnson ei pelaa Hero World Challengea – miten käy Presidents Cupin?

Dustin Johnsonin polvi tarvitsee vielä lisäviikon palautumista kohti Presidents Cupia

Maailmanlistan nelonen, Dustin Johnson on vetäytynyt Hero World Challengesta, joka käynnistyy torstaina Bahamalla. Tiger Woodsin kutsukilpailussa Johnsonin paikan täyttää Chez Reavie.

Hero World Challengessa ei tulla näkemään Dustin Johnsonia. Tiger Woodsin kutsukisassa ei tulla näkemään kuin yksi pelaaja maailmanlistan neljän parhaan joukosta. Espanjalainen, puolustava voittaja Jon Rahm on maailmanlistan kolmonen. 

Dustin Johnson ilmoitti poisjäännistään Twitterissä lauantaina kertoen, että palautuminen polvileikkauksesta vaatii vielä viikon lisää hoitoa. On oletettavaa, että Woodsilla oli tämä jo tiedossa, sillä pikahälytyksellä kisapaikan otti 16 pelaajan kilpailussa yhdysvaltalainen Chez Reavie

Tiger varmasti ymmärtää Johnsonin päätöksen taustat, sillä heti seuraavalla viikolla pelataan Presidents Cupia, jossa kapteeni Woods tarvitsee täydessä terässä olevaa Dustin Johnsonia. Ainakin nykyisen tiedon perusteella Johnson on valmistautumassa juuri Presidents Cupia varten jättäen Heron välistä lähinnä varotoimenpiteenä. 

Johnson pääsee tuoreena, mutta kylmänä Presidents Cupiin. Hän meni polvioperaatioon heti PGA Tour -kauden 2019 päätteeksi elokuun lopussa.

Suurimmat suosikit Bahaman kisassa ovat Jon Rahm ja Justin Thomas. Tiger Woodsin osalta odotukset ovat myös katossa upean PGA Tour -voiton jäljiltä Japanista. 

Etsi luettavaa