Hyppää sisältöön

Dubaissa kärkipään taistelussa neljän suomalaisen taktiikalla!

Tapio Pulkkanen on pelannut vaikeamman ensimmäisen ysin peräti neljä alle parin

Dubai Desert Classicin viimeinen kierros on käynnissä. Suomalaisista kolme on kerennyt aloittaa kierroksen tätä artikkelia kirjoittaessa. Porteista on lähdetty juuri niin kuin pitää!

Suomalaisten asetelmat viimeiseen kierrokseen olivat herkulliset jo lähtökohtaisesti. Kalle Samooja viidentenä tuloksessa -12, Kim Koivu sijalla 19 tuloksella -9, Mikko Korhonen -8 ja Tapio Pulkkanenkin jatkoonpäässeiden keskikastissa tuloksella -6. 

Pulkkanen lähti porteista sunnuntaihin kirimään kympin sakkia kiinni kolmella peräkkäisellä birdiellä. Saavuttaessa kentän vaikeimmalle osiolle väylille 4-9 on Pulkkasen ote pitänyt erittäin hyvin. Tapsa teki birdien vielä väylälle 6 ja on kierrostaan kello 9.30 Suomen aikaa neljä alle parin kahdeksan pelatun väylän jälkeen. Kohta edessä on kentän helpompi ysi, jossa voi tehdä isoakin nousua nopeasti! 

Pulkkanen on noussut vahvan alun myötä jakamaan sijaa 15 kilpailussa tulokseen -10. 

Kim Koivu lähti kärjessä olevaa Bryson DeChambeauta (-16) seitsemän lyöntiä perässä. ”Koivishh” aloitti kierroksen juuri niin kuin pitää: birdiellä! Koivu on Tapsan kanssa tuloksessa -10 jakamassa. Kärki on toki kuuden lyönnin päässä, mutta kolmas sija vain kolmen lyönnin päässä! 

Mikko Korhonen on tuloksessa -8. Korppa ei saanut käytettyä helppoa aloitusta hyväkseen, vaan teki bogin ensimmäisellä. Korhonen kuittasi sen kolmosen birdiellä ja on nyt neljä reikää pelattuaan yhteistuloksessa -8. Kympin joukkoon matkaa on vain kolme lyöntiä! 

Historian saatossa ainoastaan Mikko Ilonen on onnistunut suomalaisista mahtumaan kymmenen parhaan joukkoon Lähi-idän kilpailuissa. Tänään peräti neljällä suomalaisella on siihen mahdollisuus – myös paljon kympin joukkoa korkeammalle! 

Vuoden jännittävin golflähetys käynnistyy Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla kello 10.30. Kalle Samooja on lähetyksen alkaessa juuri lähestymässä ykkösen viheriötä. Sekin lyönti tullaan näkemään todennäköisesti suorassa lähetyksessä! 

Kisan kärkiparissa pelaavat DeChambeau ja Haotong Li (-15). Toiseksi viimeisessä parissa nähdään Ernie Els (-13) ja Matt Wallace (-13). Kalle Samooja saa peliseurakseen aina vaarallisen Thorbjörn Olesenin, joka on myös -12 ennen viimeistä kierrosta. 

#ForTheWin 

Etsi luettavaa