Hyppää sisältöön

Donald Trump pelasi lähes oman ikänsä – jos uutisiin on uskominen

Donald Trumpin tulos 73 on hämmentävän kova suoritus 71-vuotiaalle

71-vuotias Donald Trump pelasi kierroksen golfia yhdessä senaattori Lindsay O. Grahamin kanssa. Viikko sitten käydyn kierroksen tulos kertoo kaiken oleellisen Trumpin golftasosta – jos uutisiin on uskominen.

Donald Trump ja Lindsay O. Graham pelasivat yhdessä kierroksen golfia viime viikon maanantaina Columbus Dayn kunniaksi. Graham twiittasikin kierroksen jälkeen vakuuttuneena Trumpin pelitasosta presidentin pelanneen tuloksen 73 märissä ja tuulisissa olosuhteissa.

Graham pääsikin Golf.com:in haastatteluun aiheesta, jossa pyydettiin tarkennuksia tapahtumiin. Trump löi noin 220-230-metrisiä avauksia, pysyi hyvin väylällä ja upotti tärkeitä par-putteja. Tuplabogia presidentti ei ollut lähelläkään.

Tulos 73 syntyi Trump National Golf Clubilla. Haastattelun mukaan Trump ei ottanut yhtään mulligania, eikä muitakaan vilunkipelin merkkejä ollut havaittavissa. Kentän pituus oli noin 6 100 metriä, joka vastaa normaalia kenttää keltaisten ja valkoisten tiin välimaastosta Suomen mittakaavassa.

Mukana käveli klubin manageri, entinen golfopettaja Kevin Morris tarjoten pelivinkkejä Grahamille. Itse Trump ei huippukierroksellaan vinkkejä tarvinnut, vaan toteutti varmalla pelillään lähinnä pareja korttiin.

”Etuysillä Trump pelasi parissa. Hän löi seitsemän kertaan väylä- ja greeniosuman. Hän missasi myös yhden reilun metrisen birdien, joten tulos olisi hyvin voinut olla alle parin. Takaysillä hän teki yhden birdien, ja mielestäni kaksi bogia.”

Trump löi Grahamin mukaan suoria draiveja pienellä draw -kierteellä. Kenttä oli kosteuden takia melko pitkä ja Trump joutuikin usein turvautumaan lähestymisessään hybridiin tai puu-kolmoseen. Myös presidentin lähipelitaidot olivat uskomattomia – hän sai loistavalla prosentilla pallon kahdella reikään mahdottomistakin paikoista.

Koska on luvassa se päivä kun maailman suurin johtaja pelaa ensimmäisen kerran alle ikänsä? Miltä kuulostaisi Donald Trumpille villi kortti Champions Tourin kisaan vielä presidenttikaudella?

TV:n katsojaluvut voisivat olla yhtä korkeita kuin presidentin itseluottamus.

 

Etsi luettavaa