Hyppää sisältöön

Davis Love III ihastui Cameron Youngin peliin:”Vaikuttavan vahvaa draivaamista”

Cameron Young (vas.) on vahva ehdokas yhdeksi Davis Love III:n kipparoiman USA:n joukkueeen runkopelaajista syksyn Presidents Cupiin. KUVA: GETTY IMAGES

USA:n Presidents Cup -joukkueen kapteeni Love III pelasi Detroitin PGA Tourin kisassa kaksi ensimmäistä kierrosta vielä ilman pääkiertueen voittoa kiertävien Cameron Youngin ja Will Zalatorisin kanssa vakuuttuen näkemästään.

PGA Championshipissa kolmanneksi sijoittunut, ja The Openissa lyönnin päähän uusinnasta jäänyt 25-vuotias Cameron Young jatkoi näyttävää peliään Rocket Mortgage Classicissa. Vaisun avauspäivän jälkeen (71) hän iski perjantaina tauluun päivän parhaan tuloksen (63) nousten neljänneksi, viiden lyönnin päähän Taylor Pendrithista (-15).

Edellisviikolla voittanut Tony Finau (-14) on toisena, Cameron Youngin (-10) ja Davis Love III:n kanssa kiertänyt Will Zalatoris (-3) jäi Youngin jalkoihin toisena päivänä.

”Parivaljakon lyömistä ja hyvää kemiaa oli hauska seurata. He keskustelevat luontevasti ja positiivisesti toisiaan haastaen. Keskinäinen kilpailu kierroksen aikana näkyy ja on hyvää sparrausta”, Love suitsutti nuorukaisia, jotka ovat hyvin lähellä paikkaa Presidents Cupin joukkueeseen.

Zalatorisin paikka on neljä viikkoa ennen karsinnan päättymistä käytännössä varma. Vaikeaa on kuvitella, että ensimmäisellä PGA Tourin (2021-2022) kaudellaan neljästi toiseksi sijoittunut ja kahdesti kolmanneksi yltänyt Young jäisi valitsematta joukkueeseen.

”Hänen lyöntinsä voimakkuus on todella vaikuttavaa”, kahden kierroksen jälkeen kisasta karsiutunut Love antoi tunnustusta pistelistalla ennen kisaa sijalla 13:s olevalle Youngille.

Kuusi pelaajaa valitaan USA:n joukkueeseen suoraan pisteillä, Lovella on käytössään kuusi villiä korttia.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa