Hyppää sisältöön

Darren Clarken ajatuskatkos oli tulla kalliiksi: ”Kova työ palkittiin”

Darren Clarke otti ilon irti ensimmäisestä Champios Tourin voitostaan

Darren Clarke ennakoi päänsä olevan maanantaina kipeä juhlimisen jäljiltä. Voitto Champions Tourilla oli ensimmäinen sitten Open Championshipin 2011.

Tapahtuu sitä kokeneille ja osaavillekin pelaajille. Ajatuskatkoksia.  Huippugolfissa kaiken mahdollisen nähnyt ja kokenut Darren Clarke sekosi täysin mietteisssään Floridan Boca Ratonissa pelatussa Champions Tourin kisassa toisella väylällä. Hän nosti pallon käteensä ja muisti vasta hetki tämän jälkeen, että pallon paikan parannusta ei ollutkaan kisassa lupa käyttää.

”Oops, tein virheen, oli tietysti  ajatukseni”, Clarke kiteytti ajatuksensa.

Hän sai penaltin, mutta selvisi parilla chipattuaan viheriön takaa sisään. Toinen kierros oli pohjois-irlantilaisen näytöstä, hän löi penaltin lisäksi 61 kertaa ja nousi kisan kärkeen. Sunnuntaina Clarke varmisti yhden lyönnin voittonsa pelaamalla tuloksen.

Kotinurkillaan kisaillut 63-vuotias Bernhard Langer ja Jim Furyk jäivät lyönnin päähän.

Ykköstila oli Clarkelle Champions Tourilla ensimmäinen.

”Voitto tuntuu oikein hyvältä. Olen tehnyt erittäin paljon työtä sen eteen, että kykenisin tällä tasolla saavuttamaan ykköstilan.

Teräsmies Langer  on voittanut Champions Tourilla 14  kauden aikana hämmästyttävästi 41 kertaa. Hän johtaa rahalistaa (1,4 milj.dollaria), ja osallistuu myös kaksinkertaisena US Mastersin ykkösenä reilun viikon päästä käynnistyvään kauden viimeiseen majoriin Augusta Nationalilla.

Champions Tour, tuloslista

Etsi luettavaa