Hyppää sisältöön

Darren Clarke on liikuttuneessa tilassa Hawaijilla: ”Rakastan Champions Touria”

Darren Clarke voitti toisen kerra peräkkäin Champions Tourilla

Champions Tourin vuosi käynnistyi Darren Clarken osalta samalla tavalla kuin edellinen päättyi. Ykköstilaan kilpailussa, jonka 42:sta osallistujasta 19 on voittanut majorin

Pohjois-Irlannin kansallissankareihin lukeutuva Darren Clarke on päässyt voiton makuun Champions Tourilla. Hän voitti edellisen kisansa lokakuun lopulla Floridassa. Kalenterivuoden viimeisen kisan hän joutui jättämään viisumiongelmien takia väliin, mutta lauantaina Hawaijilla päättyneesssä kisasssa Clarke oli mukana ja pääosassa.

Kolmen kierroksen kisassa Open Championshipin voittaja kaudelta 2011 pisti ison myllyn päälle viimeisellä kieroksella, jonka tulos 64,-8 sinetöi toisen perättäisen voiton yhteistuloksella -21. Retief Goosen (-19) oli toinen, Jerry Kelly kolmas.

Mukana oli 42 pelaajaa, joista lähes puolet (19) on voittanut urallaan vähintään yhden majorin.

Kuten oheisesta videosta ilmenee, Darren Clarke totisesti nautttii kilpailemisesta ikäistensä joukossa.

”Rakastan  Champions Touria. Pojat ovat ottaneet minut täällä todella hyvin vastaan. Taso kiertueella on varsin kova, minulla on käynyt hyvä tuuri voittaessani kahdesti peräkkäin”, Clarke suitsutti tuoreeltaan kisan jälkeen.

Champions Tourilla kaudet 2020 ja 2021 on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi, joka päättyy alkaneen kalenterivuoden joulukuussa. 

63-vuotis Bernhard Langer piteli rahalistan kärkipaikkaa ennen viikonlopun kisaa. Kovia eurooppalaisluita kiertueella ovat myös Miguel Angel Jimenez, Colin Montgomerie, Robert Karlsson sekä Paul Broadhurst.

Phil Mickelson kävi voittamassa kaksi ensimmäistä kisaaansa vuoden 2020 toisella puoliskolla.

Champions Tour

Etsi luettavaa