Hyppää sisältöön

CT-pelurin jäätävä lopetus: birdie-albatrossi-birdie – Pulkkanen hyvistä asemista viikonlopulle

Scott Henry teki tänään uransa ensimmäisen albatrossin.

Scott Henry pelasi kolme viimeistä reikää viisi alle parin. Tapio Pulkkanen taistelee kärkisijoituksista Kazakstanissa.

Scott Henry häikäisi Challenge Tourin rahakkaimpiin kilpailuihin lukeutuvan Kazakstan Openin toisella kierroksella.

Hissiliikettä European Tourin ja Challenge Tourin välillä tekevä skotti lopetti tänään kierroksensa birdie-albatrossi-birdie-yhdistelmään ja nousi sen ansiosta rahakkaassa kilpailussa vain lyönnin päähän kärjestä.

Henry on tuloksessa -10, kun kärjessä olevat Ruotsin Mikael Lundberg ja Argentiinan Estanislao Goya ovat pelanneet kaksi kierrosta tulokseen -11.

Henry löi uransa ensimmäisen albatrossin noin 190 metristä rautakuutosella. Nurtau Golf Clubin 17. reikä on 500 metriä pitkä par 5.

”Uskomatonta, kuinka nopeasti turhauttavalta tuntunut päivä muuttui sellaiseksi, joka tarjosi todellista iloa”, Henry sanoi kierroksen jälkeen.

30-vuotias on pelannut tällä kaudella sekä Challenge Tourilla että European Tourilla, mutta on kaukana rankingin kärkipaikoista kummallakin kiertueella. 

Pulkkanen kärkitaistelussa mukana

Kisan kolmesta suomalaisesta ainoana jatkoon selvisi Tapio Pulkkanen. Eilisen jälkeen kolmatta sijaa jakanut Pulkkanen pelasi tänään tuloksen kaksi alle parin ja jakaa nyt 11. sijaa. Hänen yhteistuloksensa on -7 (67-70). Kärkeen Pulkkasella on vain neljä lyöntiä matkaa, joten mikä vain on mahdollista viikonloppuna.

Pulkkasella on tällä viikolla mahdollisuus varmistaa paikkansa European Tourilla ensi kaudeksi. Siihen voisi riittää jopa viides sija tämänviikkoisesta kilpailusta.

Oliver Lindell ja Kalle Samooja putosivat jatkosta. Lindell jäi jatkopaikasta kolme lyöntiä ja Samooja viisi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa