Hyppää sisältöön

Cristiano Ronaldo haluaa ostaa huippukentän klubitalon – vain purkaakseen sen

Cristiano Ronaldo näyttää peukkua Oitavos Dunesin klubitalon purkamiselle. KUVA: GETTY IMAGES

Cristiano Ronaldoa häiritsee, että Oitavos Dunesin klubitalo pilaa hänen maisemansa.

Oitavus Dunes on monen suomalaisen golfarin tuntema golfkenttä Cascais’ssa, Portugalissa.

Huippukentän komeaa klubitaloa voi kuitenkin odottaa purkaminen, koska se blokkaa huippujalkapalloilija Cristiano Ronaldon rakenteilla olevan Portugalin-huvilan näkymiä.

Brittitabloidi The Sun uutisoi tänään, että Manchester Unitedin 37-vuotias hyökkääjä olisi tarjoutunut ostamaan klubitalon pysäköintialueineen ja rakennuttamaan niiden tilalle uudet melko lähelle niiden nykyistä sijaintia.

Klubitalon siirtäminen tarjoaisi Ronaldolle maisemien lisäksi myös hänen kaipaamaansa yksityisyyttä. Suurperheen isän kerrotaan suunnittelevan asettumista taloon sen jälkeen, kun hänen uransa huipulla on ohi.

Ronaldo on yksi maailman rikkaimmista urheilijoista, sillä hänen arvioidaan kerryttäneen urallaan peräti puolen miljardin euron omaisuuden. Cascaisiin nousevan luksustalon kerrotaan maksavan yli 20 miljoonaa euroa. Tilaa talossa on yli tuhat neliötä, ja se valmistuu ensi vuoden alussa.

Oitavos Dunes -kentän omistaa Champalimaudin perhe. Maa-alueet, jolle kenttä on rakennettu, ovat kuuluneet suvulle 1900-luvun alusta lähtien.

The Sun -lehti ei ollut tavoittanut kentän toimitusjohtajaa Miguel Champalimaudia kommenttia varten.

Etsi luettavaa