Hyppää sisältöön

Tigerista USA:n varakapteeni Ryder Cupiin 2016

GolfCourse2

Joulukuussa 40 vuotta täyttävä Tiger Woods tullaan näkemään USA:n varakapteenina ensi vuoden Ryder Cupissa Hazeltine Nationalissa.

Nimityksen antoi USA:n joukkueen Ryder Cup -kapteenina toimiva Davis Love III, joka nimesi samalla Tigerin ohella varakapteeneiksi 48-vuotiaan Steve Strickerin ja 45-vuotiaan Jim Furykin. Neljäs varakapteeni on jo aiemmin nimitetty Tom Lehman.

”He sanoivat, että he tekevät mitä tahansa päästäkseen osaksi tätä joukkuetta ja tehdäkseen siitä voitokkaan”, Love kommentoi.

Aloite varakapteeniksi haluamisesta tuli Woodsilta itseltään. Woods on osoittanut rikkonaisten kausiensa aikana yhä enemmän kiinnostusta Ryder ja Presidents Cupeja kohtaan, vaikka yleinen kuva hänestä on ollut se, että hän ei ole juuri joukkuepelaaja.

Woods on tällä hetkellä toipumussa kolmannesta selkäleikkauksestaan kahden vuoden sisään. Loven mukaan tämä ei kuitenkaan tarkoita, sitä että Woods huilaisi koko kauden 2016.

”Hän haluaa pelata ja olla varakapteeni. Hän haluaa olla tämän joukkuueen johtaja, mutta hän haluaa olla kentällä taistelemassa, ei vain katsomossa seisomassa”, Love kertoi.

lähde: golf.com

Etsi luettavaa