Hyppää sisältöön

PGA Tour – Phil Mickelson johtoon Kaliforniassa

Club

Phil Mickelson ei ole voittanut sitten British Openin 2013.

Phil Mickelson

Kaudet 2014 ja 2015 olivat uran huonoimpia. Pelin taso sai miettimään voittaako Mickelson enää koskaan? Kierrostulokset 68-65-66 (-16) riittävät kahden lyönnin johtoon At&t Pebble Beach Pro-Am:issa.

 

 

Motivoitunut asenne, valmentajan vaihdos ja tarvittavat svingimuutokset ovat nostaneet Mickelsonin pelin takaisin hänen toivomalleen tasolle. Hänen kaksi viimeistä sijoitustaan olivat lupaavasti T3 ja T11.

Phil on ollut urallaan erittäin hyvä pelatessaan kärkipaikalla. PGA Tourilla Phil on lähtenyt kärkipaikalta viimeiselle kierrokselle 22 otteeseen, joista hän on pelannut voittoon 18 kertaa. Sunnuntaina Phil tahtoo pelata parastaan. Vaikka lauantaina tulos oli loistava ei svingi toiminut yhtä hyvin kuin kahdella avauskierroksella. Mickelsonin valmentaja Andrew Getson lentää paikalle vielä sunnuntaiaamuna ja tarkistaa Philin liikkeen ennen kierrosta.

Voitto olisi Mickelsonin uran viides At&t Pebble Beach Pro-Am:issa ja 43 PGA Tourilla. Kolmannelta sijalta lähtevä Freddie Jacobson (-13) ei ole voittanut sitten 2011. Toisena oleva Hiroshi Iwata (-14) pelaa ensimmäistä kauttaan PGA Tourilla.

Leaderboard

Etsi luettavaa