Hyppää sisältöön

Peter Erofejeffin Talvitreenit alkoivat loistavasti

GoGolfin Peter Erofejeffin vetämät Talvitreenit alkoivat sunnuntaina 24.1. Loppuunmyytyihin pilottitreeneihin saapui 24 innokasta golfaria. Sekä Patu että treenaajat poistuivat Konalasta hyvillä mielin.

Ensimmäiset treenit myivät 24 paikkaa loppuun samantien ja nyt ensi sunnuntain 31.1. treenit ovat taas täynnä 18 osallistujalla.

”Mulla on halu saada porukkaa käymään juuri alkaneissa treeneissä. Talvi on hyvää aikaa harjoitella tärkeitä golfin perusasioita. Hallissa harjoittelussa pitää kiinnittää huomioita tiettyihin asioihin, joita tulemme käymään pelaajien kanssa läpi – pilke silmäkulmassa”, kommentoi intoa puhkuva Patu treenien luonteesta.

GoGolfin Talvitreenit by Peter Erofejeff järjestetään aina sunnuntaisin HLR Golf Academyn tiloissa Konalassa.

Paikalle saapuneet olivat innoissaan konseptista.

”Nämä golftreenit ovat mainio konsepti – jotain pro-tunnin ja yksin harjoittelun välistä. Hallilla yksinään harjoittelu tuottaa nopeasti fiiliksen, ettei okein tiedä, mitä tekee, kun laji ei ole aiva tuttu. Näitä lisää ”, kommentoi harjoituksiin osallistunut Erkka.

Patu myhäili myös tyytyväisenä treenien jälkeen.

”Oli mukava nähdä, että porukka oli tullut tosissaan treenaamaan sinne ja treeneissä vallitsi innostunut meininki. Kahdeksan henkilöä alkavalle tunnille oli hiukan liikaa, joten tiputimme ryhmäkokoa kuuteen, jotta pystyn antamaan vähän enemmän vinkkejä porukalle”, Patu jatkoi.

Kysyntä on siis ylittänyt tarjonnan reilusti. Tämän takia kysymmekin teiltä rakkailta GoGolfareilta meidän Facebookissa, että mitkä olisivat muita hyviä päiviä ja ajankohtia treeneille?

Lyhyesti, mistä talvitreeneissä on kyse:

Talvitreenit vetää Euroopan Touriakin kiertänyt Peter Erofejeff.

Talvitreenit järjestetään sunnuntaisin hintaan 20 € / pelaaja/tunti. Treeneihin voivat osallistua kaikki GoGolf-henkiset pelaajat. Jäsenyyttä tai tiettyä pelitasoa ei tarvita.

Treenit ovat tunnin mittaisia ja paikalle voi saapua tasatunnin välein klo 17:00, 18:00 tai 19:00.
Jokaiselle alkavalle tunnille otetaan 6 ensimmäistä ilmoittautunutta treenaamaan.

20 euron hinta pitää sisällään lyöntipaikan, pallot sekä Peter Erofejeffin suunnitteleman 55 minuutisen talvitreenin, joka koostuu putti-, chippi- ja lyöntiosiosta.

Sitovat ilmoittautumiset treeneihin meilitse patu@gogolf.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

TalviReenit

Etsi luettavaa