Hyppää sisältöön

Korhosella kaksi lyöntiä liikaa, Ilonen aikoo kiriä viikonloppuna

Golfview

Kehno kakkoskierros koitui Mikko Korhosen kohtaloksi Malesiassa. Nummelalainen pelasi tänään kolme yli parin. Korhosen kokonaistulos oli yksi yli parin, kun cutin läpäisi kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella.

Mikko Korhosen hyvä pelivire ei jatkunut tänään Maybank Championshipissä Malesiassa. Korhosen tulos painui kolme lyöntiä plussalle, kun hän pelasi eilen kaksi alle parin.

Korhosen valahti tulosluettelossa jaetulle 85. sijalle.

Tilastojen perusteella Korhosella kulki tänään avauspeli, sillä hän osui kymmenen kertaa väylään. Sen sijaan viheriöosumia tuli ainoastaan kymmenen, kun eilen niitä kertyi peräti 16.

”Tänään oli huono päivä. Periaatteessa löin ihan hyvin edelleen, mutta kaikista virheistä bogit. Huonoa tuloksentekoa”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

”Kärsivällisyyttä tarvitaan lisää. Hermo ollut pinnassa koko alkuvuoden, mutta kyllä se aikanaan tulee. Onneksi lyönti alkaa löytyä pikkuhiljaa, niin näkyy valoa tunnelin päässä.”

Ilonen paransi ja selvitti cutin

Mikko Ilonen pelasi tänään tuloksen 69  (-2) Royal Selangor Golf Clubilla Kuala Lumpurissa. Se riitti kahden kierroksen jälkeen jaettuun 39. sijaan.

Eilen lahtelainen selvitti kentän par-tulokseen ja oli jaetulla 67. sijalla. Tämän päivän tulosparannuksen ansiosta Ilonen selvittännee cutin lyönnillä.

”Totesin avauspäivän jälkeen caddielleni Jason Hemplemanille, että toisesta kierroksesta tulee meille parempi. Ennuste osui kohdalleen, onnistumisia tuli kaikilla mailoilla, tekeminen oli helpomman oloista”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Euroopan Tourin tilastojen perusteella Ilosen peli kulki eiliseen tapaan. Se, mitä hän pystyi parantamaan, oli niiden mukaan puttipeli. Kun eilen Ilonen puttasi 30 kertaa, tänään hän tarvitsi kulmarautaa ainoastaan 26 lyöntiin.

”Viikonloppuun lähdetään parantamaan suorituksia ja sijoitusta.”

Holman karkumatkalla

Kilpailua johtaa australialainen Nathan Holman. Nuori australialainen on tuloksessa 13 alle parin (64, 65). Kakkossijalle nousi konkari Richard Bland, joka on kaksi lyöntiä Holamia perässä.

Kolmatta sijaa jakaa neljä pelaajaa, joista Danny Willett on nimekkäin. Kvartertti on jäänyt irtioton tehneestä Holmanista jo viisi lyöntiä.

Kisaa voi seurata Viasat Golfilta ja Viaplayltä.

Etsi luettavaa