Hyppää sisältöön

Korhonen löysi kirivaihteen ja nousi kärkitaisteluun

GolfCourse

Mikko Korhonen liekehti lauantain kierroksella iskien tauluun -6, 66 lyöntiä Perth International -kisassa Australiassa. Korhonen jakaa kuudetta sijaa ja on kolme lyöntiä kakkosesta Peter Uihleinista ja kuusi lyöntiä major-voittaja Louis Oosthuizenista.

MikkoKorhonen

Mikko Korhonen löysi kauden parhaan pelivireensä Perthin lauantaissa ja säkitti kierroksellaan peräti kahdeksan birdietä ja vain kaksi bogeyta. Kovin sprinttivaihde lyötiin silmään väylällä 11, josta Korhonen aloitti viiden birdien hekumoivan putken.

”Tänään pystyin ensimmäistä kertaa koko kaudella parantamaan loppua kohden, se oli hieno nähdä”, Korhonen kommentoi tiedotteessaan.

”Vähän meinasin hermostua keskivaiheilla, rei’illä 7-9 oli päivän huono hetki. Takaysillä sitten tippui putti aika kivasti ja löin parilähestymistä aika lähelle lippua”.

Hienon nousun myötä Korhosella on kaikki avaimet ottaa uransa paras sijoitus Euroopan Tourilla.

Tämän hetkinen sijaluku on jo yhden parempi kuin oma henkilökohtainen ennätys seitsemäs sija KLM Openista viime syyskuulta.

”Kiva oli pelata hyvä tulos pitkästä aikaa. Jalat ovat kuitenkin tiukasti maassa, nämä kisat kestävät neljä päivää ”, Korhonen päätti tiedotteensa.

Tähän mennessä ET:llä on pelattu kymmenen kisaa, joista kahdeksassa voitto on mennyt joko Etelä-Afrikkaan tai Australiaan. Sama trendi voi jatkua tänäkin viikonloppuna.

Suurimmat todennäköisyydet ovat Louis Oosthuizenin puolella, mutta aussien kotivoiton puolesta taistelee sen sijaan viime viikon voittaja Marcus Fraser T6,Brett Rumford viidentenä ja Jason Scrivener neljäntenä.

Me tietenkin toivomme, että Korhosen mopo keulii hyvään suuntaan sunnuntainakin ja että uran paras sijoitus irtoaisi Australian auringon alla.

Kisaa voi seurata Viaplayltä ja Viasat Golfilta. Tänä viikonloppua Viaplaytä voi katsoa ilmaiseksi osoitteessa viaplay.fi/vapaakatselu

Etsi luettavaa