Hyppää sisältöön

Bubba Watson voittoon Kaliforniassa — henkinen onnistuminen

Thracian1

Bubba Watson onnistui pitämään keskittymisensä kurissa ja vastustajansa takanaan Northern Trust Openissa. Jason Kokrak ja Adam Scott jäivät lyönnin päähän voitosta.

Bubba

Bubba Watson lähti sunnuntain kierrokselle lyönnin johdossa, mutta menetti kärkipaikan heti alussa, kun Adam Scott ja Rory McIlroy tekivät eaglen avausreiällä.

Erityisesti McIlroylta odotettiin paljon mutta hän putosi nopeasti kärjen tahdista. Kierrokselle lipsui seitsemän bogia, kun mikään osa-alue ei tuntunut toimivan. Rory putosi sijalle jaettu 20, kun kahdeksas tila olisi riittänyt Jason Dayn ohitukseen maailmanlistalla.

Sen sijaan Watson, Jason Kokrak ja Adam Scott taistelivat kärkipaikasta loppuun asti. Scottin putteri kävi alussa kuumana, mutta se kylmeni ja griineille alkoi tulla turhia virheitä. Australialaisen kaksi kolme putin viheriötä ja missattu metrin par viidellätoista aukaisi Watsonille oven voittoon.

Bubba onnistui tekemään birdet väylillä 16 ja 17 ja otti kärkipaikan itselleen. Varma par viimeisellä riitti yhden lyönnin voittoon. Watson voitti kilpailun myös kaudella 2014.

 

Rivieran kenttä suosii pallon työstämistä ja sopii Bubban pelityyliin. Siksi se on yksi hänen suosikeistaan. Tilastollisesti Watson oli vahva griineillä ja pallon lyömisessä. Viimeisellä kierroksella hän osui yhdeksään väylään ja viiteentoista griiniin. Voitto oli uran yhdeksäs PGA Tourilla.

Bubba puhui avoimesti kierroksen jälkeen. Hän myönsi, että kisoissa keskittyminen usein harhailee sinne tänne. Hänelle haasteet ovat selvästi enemmän henkisiä kuin fyysisiä.

Watson on tiedostanut ongelman ja tehnyt sen eteen töitä jo viisi vuotta, mutta kehittymisessa kestää aikaa. Sunnuntaina Bubba sai pidettyä keskittymisensä hyvin puteissa, ja näin ylimääräiset ajatukset pysyivät taka-alalla.

Leaderboard

Etsi luettavaa