Hyppää sisältöön

Charlie Woodsilla on svingi, jota isäkin kadehtii: Tiger Woods harjoitteli rinta rinnan poikansa kanssa

Charlie ja Tiger Woods osallistuvat joulun alla PNC Championshipiin. Kuvasta päätellen Charlieta kiinnostaa golf enemmän kuin Tennis. Kuva on otettu viime vuoden tenniksen US Openin katsomosta.

Tiger Woods piti harjoittelusession Charlie-poikansa kanssa. 11-vuotiaan svingi on samettisen sulava.

Tiger Woods vahvisti viime viikolla osallistuvansa PNC Championshipiin yhdessä poikansa Charlie Woodsin kanssa. PNC Championship on parikilpailu, johon major-voittajat ja The Players Championshipin voittajat voivat osallistua jälkipolven tai vanhempansa kanssa.

Kaksikko suhtautuu tulevaan koitokseen vakavasti, sillä heidät on bongattu rangella harjoittelemassa rinta rinnan. Kisa pelataan joulun alla Floridassa.

Video Woodsien treenisessiosta on päätynyt myös sosiaaliseen mediaan – ja näky on vakuuttava. Tigerin lyönti on tietysti huippuluokkaa, mutta myös 11-vuotiaan Charlie svingi on upeaa katsottavaa, eikä hän kalpene lainkaan isänsä rinnalla.

Moni meistä vanhemmista golfareista katsoo usein junnujen lyöntejä kadehtien heidän liikkuvuttaan ja sulavaa svingiä. Myös 15-kertainen major-voittaja näkee poikansa svingissä asioita, joita ei enää itse pysty toistamaan.

Aiemmin GolfTV:n haastattelussa Tiger nimittäin naureskeli, että toivoisi omaavansa Charlien liikkeen. Hän luetteli kolme tekijää, joista haluaisi ottaa pojastaan mallia.

”Analysoin hänen svingiään kaiken aikaa. Haluaisin pystyä kiertymään yhtä hyvin hän, kääntämään päätäni samalla tavalla ja pystyväni tekemään joitain tiettyjä asentoja svingissä samalla lailla. Mutta nuo päivät ovat osaltani ja kaukana takana, ja minun pitää elää ne uudelleen hänen kauttaan”, hän luetteli.


Mainos: GoGolfin Black Friday 2020 -kampanja on alkanut – tutustu täältä Suomen kovimpiin golftarjouksiin.


Charlie Woods on joutunut opettelemaan golfia vaikeimman kautta. Sen sijaan että hän löisi palloa anteeksiantavilla kehäpainoisilla mailoilla, isä-Woods on pistänyt tälle käteen blade-raudat, joilla pitää osua keskelle lapaa. Ne pakottavat hänen oppimaan lyömään puhtaita osumia jo nuorella iällä.

Samaa menetelmää käytti myös Earl Woods aikoinaan, kun hän kouli pojastaan huippupelaajaa.

Kun bladejen jälkeen siirtyy helpompiin mailoihin, palloon osuminen tuntuu helpolta.

Charlie Woods on jo tehnyt kovaa jälkeä juniorikilpailuissa kotimaassaan. PNC Championshipissä palkintopotissa on miljoona dollaria.

Lähde: Golf.com

Etsi luettavaa