Hyppää sisältöön

Charlie Woods loisti avauksissa ja lähestymisissä – tässä parhaat lyönnit Woodsien superkierrokselta

Charlie Woods nousi tähtirooliin avauksissa ja lähestymisissä

Tiger Woodsille parivaljakon upea peli maistui voitolta. Juhlan keskellä hän muistutti, että ei tule enää koskaan pelaamaan täyttä ohjelmaa PGA Tourilla.

PNC Championship oli parasta mahdollista viihdettä ja golfmarkkinointia. Pelaajien tasosta riippumatta annettiin loistaa pelimuodonkin avittamana – viimeistään viheriöillä.

Tiger Woods osoitti olevansa etenkin alle 150 metrin matkoilta sekä viheriöiden ympärillä ja putteri kädessään se tuttu ”Tiikeri”, joka osaa tehdä tulosta lähipelissä ja on kilpailijana timanttisen kova.

Tiger ja Charlie Woods ovat pelanneet PNC Championshipissa kahdella osallistumiskerrallaan tulokset 62-62-62-57. 

Loistava tulos Orlandossa luo tietysti odotuksia Woodin seuraaville kisoille, joiden ajankohdasta ja lukumäärästä hän antoi saman lausunnon, kuin joulukuun alussa ennen omaa kutsukilpailuaan.

”Olen erittäin kiitollinen siitä, että kykenin pelaamaan tämän kisan Charlien kanssa. Ennusmerkit sille eivät vielä muutama viikko sitten olleet kovin hyvät.”

”En tule enää pelaamaan täyttä ohjelmaa PGA Tourilla. Minun on valittava  ne kisat, joihin pyrin osallistumaan. Varmuuutta sille, että kykenen kilpailemaan ei kuitenkaan ole. En tiedä, mikä on kisojeni määrä”, hän pyöritteli sanojaan.

Woodsin valmiudesta siirtyä täysmittaisille kentille ja kilpailemaan kävellen ei viikonlopun perusteella voi vielä vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Se kuitenkin tuli selväksi, että omena ei ole kauas puusta pudonnut.

Charlie Woodsilla on isän värikkäästäkin elämästä huolimatta ollut varsin hyvä kasvuympäristö ja isä mestarina opastamassa oikeille tavoille.

Näytös oli Charlien osalta odotettuakin komeampi. Selvää on, että Tiger Woods on pojalleen tyrkyttämättä kertonut ja näyttänyt, mikä on oleellista kun golftaitoja kehitetään. Päättyneen kisan jälkeen Charlie Woodsin tekemisiä tullaan seuraamaan entistä tarkemmin.

Hyvin vähälle ovat hänen harjoittelustaan ja kilpailemisestaan levinneet artikkelit, videot ja kuvat jääneet, vaikka vuosi sitten tehty debyytti PNC Championshipissä oli niin hätkähdyttävä.

Charlie Woods oli edellisvuodesta siirretty lyömään pidemmiltä matkoilta.

Tästäkin huolimatta hänelle leveä turistikenttä The Ritz-Carlton Golf Club oli varsin vaivaton kakunpalanen nautittavaksi

Kilpailun voittivat John Daly ja John Daly II. Isä saa PNC Championhipin voitosta palkintorahaa 200 000 dollaria, joka lienee hänelle pisin summa pitkään aikaan.

Tiger Woodsin osuus kakkostilasta oli 80 000 taalaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa