Hyppää sisältöön

Charlie Woods loisti avauksissa ja lähestymisissä – tässä koosteena 12-vuotiaan parhaat lyönnit sunnuntailta

Charlie Woods nousi tähtirooliin avauksissa ja lähestymisissä

Tiger ja Charlie Woodsin parhaiden avausten ja lähestymisten koosteesta on tarjolla fantastisen kierrostuloksen (57,-15) tehneeltä parivaljakolta lähinnä avainpelaajaksi nousseen Charlien svingejä.

PNC Championship oli parasta mahdollista viihdettä ja golfmarkkinointia. Pelaajien tasosta riippumatta annettiin loistaa pelimuodonkin avittamana – viimeistään viheriöillä.
Tiger Woods osoitti olevansa etenkin alle 150 metrin matkoilta sekä viheriöiden ympärillä ja putteri kädessään se tuttu Tiikeri, joka osaa tehdä tulosta lähipelissä ja on kilpailijana timanttisen kova.

Woodsin valmiudesta siirtyä täysmittaisille kentille ja kilpailemaan kävellen ei viikonlopun perusteella voi vielä vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Omena ei ole kauas puusta pudonnut. Charlie Woodsilla on isän värikkäästäkin elämästä huolimatta ollut varsin hyvä kasvuympäristö ja isä mestarina opastamassa oikeille tavoille.

Näytös oli Charlien osalta odotettuakin komeampi. Selvää on, että Tiger Woods on pojalleen tyrkyttämättä kertonut ja näyttänyt, mikä on oleellista kun golftaitoja kehitetään.Päättyneen kisan jälkeen Charlie Woodsin tekemisiä tullaan seuraaamaan entistä tarkemmin.

Hyvin vähällehän hänen harjoittelustaan ja kilpailemisestaan levinneet artikkelit, videot ja kuvat ovat hätkähdyttävän edellisvuoden debyytin jälkeen jääneet.
Charlie Woodsia oli edellisvuodesta siirretty lyömään pidemmiltä matkoilta.

Tästäkin huolimatta hänelle leveä turistikenttä The Ritz-Carlton Golf Club oli varsin vaivaton kakunpalanen nautittavaksi
Alla Charlie Woodsin parhaita ja kisan kannalta merkittävimpiä lyöntejä sunnuntain kierrokselta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa