Hyppää sisältöön

Challenge Tourin kärkimiehet pistivät Cooke Coursen tuloksellisesti nippuun – Juuso Kahloksella vahva nousu

Vasta 21-vuotias Freddy Schott on sijoittunut kuudessa edellisessä CT:n kisassaan vakuuttavasti neljästi viiden joukkoon ja ollut heikoimmillaankin 16. Kuva: TOMI NATRI

Vierumäki Finnish Challengen tuloslistan seitsemän ensimmäisen keskiarvo oli aamupäivällä 63,-9. Lassi Burman (66,-6) ja Juuso Kahlos (67,-5) tekivät suomalaisista kovimmat nousut.

Vierumäellä tulostaso terävimmän kärjen osalta parani toisena kisapäivänä merkittävästi .

Torstaina paras tulos oli 65,-7.

Ulkomaalaispelaajat kaasuttelivat perjantaina aamupäivällä ihanteellisissa olosuhteissa hurjiin tuloksiin.

Tuloslistalla kello 15.00 olleiden seitsemän ensimmäisen keskiarvo oli toisen kierroksen osalta yhdeksän alle parin (63). Johtopaikkaa jakoivat tässä vaiheessa tuloksella -14 Saksan Frederik Schott ja Marc Hammer sekä Ruotsin Björn Åkesson.

Suomalaiset eivät kärjen tahtiin yltäneet.

Lassi Burman (73-66,-5) nousi cut-rajan takaa viikonlopun peleihin. Juuso Kahlos (69-67,-8) on hienosta kierroksestaan huolimatta lauantain pelien jatkuessa vähintään kuusi lyöntiä kärjestä ja tuloslistalla kierroksen ollessa vielä paljon kesken tukevasti 20:n joukossa

Kahlokselle CT:n kisa on kauden ensimmäinen, koko uralla 17. Uran paras sijoitus on 48:s, joten lauantain peleihin hän pääsee makoisasta tilanteesta.

Roope Kakolla oli perjantaina caddienään hänen pitkaikainen aisaparinsa Late Hämäläinen.
KUVA: TOMI NATRI

Roope Kakko (71-68,-5) selviää jatkoon viidennen kerran peräkkäin Vierumäellä pelattavassa CT:n kilpailussa.

Aamupäivän pelien jälkeen on selvää, että kotimaisista nimimiehistä taival jää Cooke Coursella kahden kierroksen mittaiseksi Kim Koivulta (-1) Lauri Ruuskalta (par.)

Lähimpänä kärkeä kotimaisista pelaajista ovat kenttää iltapäivällä kiertävistä Antti Ahokas (-6/9reikää) sekä Casper Simberg (-6/12).

Cut-raja tullee olemaan joko -4 tai -5.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa