Hyppää sisältöön

Challenge Tourilla poikkeuksellisen kova joukko pelaajia – suomalaiset pääsevät haastamaan Ernie Elsin

Roope Kakolla on lähes kahden kierroksen urakka sunnuntaina Portugal Openissa

Lauri Ruuska, Oliver Lindell ja Roope Kakko pääsevät haastamaan kolminkertaisen major-voittajan ja monta muuta kovaa nimeä Etelä-Afrikasta huomenna käynnistyvässä Challenge Tour -kisassa.

Ernie Els, Christiaan Bezuidenhout, George Coetzee, Brandon Stone, Dean Burmester ja Richard Sterne.

Onkohan koskaan Challenge Tourin kisassa nähty näin kovaa osanottajajoukkoa kuin huomenna starttaavassa Dimension Data Pro-am -kisassa?

Kokenut Els on tietenkin ylivoimainen ykkönen ET-voittojen määrässä. Hänellä on niitä peräti 27. Pelkästään major-voittoja hänellä on kolme.

Maailmanlistalla korkeimmalla osanottajista on Bezuidenhout. Hän on rankingissa 60:ntena, ja plakkarissa on yksi European Tour -voitto aivan kuten Burmesterilla. Sternellä voittoja on kuusi, Coetzeella neljä ja Stonella kolme.

Ja onhan mukana myös yhden voiton Roope Kakko. Muut suomalaiset kisassa ovat Oliver Lindell ja Lauri Ruuska.

Pro am -muodossa pelattavan kisan kolme ensimmäistä kierrosta pelataan Fancourtin kentän kolmella eri kentällä. Palkintopotissa on jaossa peräti 400 000 dollaria eli kisa kuuluu kauden suurimpiin.

 Lindell starttaa kisaan noin yhdeksältä Suomen aikaa Montagu-kentällä.  Ruuskan lähtöaika samalla kentällä on 10.08. Kakko puolestaan pelaa ensimmäiseksi Fancourtin tunnetuimman areenan The Links. Hän starttaa kierrokselle viimeisten joukossa klo 11.48.

Kisan cut on kolmen kierroksen jälkeen. 60 parasta pelaaja jatkaa sunnuntaina. Voittaja korjaa palkintopotista 53 000 dollarin osuuden ja paikan WGC-FedEx St. Jude Invitational -kisassa, joka pelataan heinäkuussa Memphisissä.

Lähtöajat

Etsi luettavaa