Hyppää sisältöön

Challenge Tourilla nopean triplan mahdollisuus – ranskalainen surffaa kohti pääkiertuetta

Antoine Rozner on matkalla kohti European Touria

Challenge Tourilta nousee European Tourille rahalistan 15 parasta pelaajaa. Oikotie onneen on voittaa kolme osakilpailua kauden aikana, jolloin sarjanousu astuu suoraan voimaan. Kaksi ensimmäisestä kolmesta kilpailusta on päättynyt saman pelaajan voittoon.

Ranskalainen Antoine Rozner on nostanut pelinsä uudelle tasolle. Tai sitten hänellä on ollut vain kuuma kahden viikon putki. Siitä huolimatta ranskalainen on lähes varmistanut paikkansa European Tourille, vaikka kautta on pelattu vasta kolme kilpailua. 

Rozner voitti kauden toisen kilpailun Espanjassa voittaen 32 000 euroa. Heti seuraavalla viikolla Prahassa pystiin kirjoitettiin sama nimi ja Rozner nappasi saman potin, 32 000 euroa. Yhteisansiot kolmen kilpailun jälkeen ovat jo 64 849 euroa ja johtoasema kiertueen rahalistalla on noin 31 000 euroa. 

Viime kaudella Kim Koivu teki suoran sarjanousun kiertueelle hyppäämällä läpi Challenge Tourista elokuun lopussa voitettuaan kolmannen kerran Sveitsissä. Roznerilla on mahdollisuus tehdä kolmen voiton temppu ensimmäisen kerran Brnossa ensi viikolla käytävässä kilpailussa! Rozner on noussut kahden voittonsa myötä maailmanlistalla jo sijalle 204. 

Suomalaisittain kolmen kilpailun jälkeen Antti Ahokas on rahalistalla komeasti sijalla 13 sijoituttuaan kauden toisessa kilpailussa toiseksi. Oliver Lindell on listan sijalla 36 ja Roope Kakko sijalla 119. 

Etsi luettavaa