Hyppää sisältöön

Challenge Tourilla haastavat olosuhteet

Tapio Pulkkanen on sijalla 40 Foshan Openissa

Challenge Tourin kolmas kierros Foshan Openissa oli suomalaisten osalta puurtamista. Suuret setelit tulevat jäämään muiden pelaajien jaettavaksi kauden kolmanneksi viimeisessä kilpailussa.

Tapio Pulkkanen (par) ja Oliver Lindell (+4) jäivät portteihin CT-kauden suurimpiin kuuluvassa Foshan Openissa. Molemmat selviytyivät jatkoon kilpailussa yhden lyönnin turvin, mutta lauantain kiri jäi haaveeksi.

Pulkkanen pelasi kierrostuloksen par kahden birdien ja kahden bogin myötä. Se nosti kotkalaista kymmenen sijaa ja hän lähtee viimeiseen päivään sijalta 40. Sijoitus voi muuttua vielä muutaman pykälän, sillä pelit ovat kesken.

”Tänään oli kovempi tuuli. Myös lipunpaikat olivat kahta edellistä päivää haastavemmat ja viheriöt muuttuvat kovemmiksi jatkuvasti”, Pulkkanen viestitti.

Oliver Lindell pelasi yhtä reikää lukuunottamatta saman tuloksen. Väylällä 13 tullut ysi par-vitosella nosti tuloksen kuitenkin +4:ään. Sen myötä Lindell on kisassa sijalla 60. Mukaan tulee tarttumaan huomisen jälkeen euroja, mutta ei suurta määrää. Viimeisetkin jatkoonpäässeet kuittaavat noin tuhannen euron korvauksen.

Kärjessä kesken kolmannen kierroksen on Hui-Lin Zhang tuloksessa -13. Oliver Farr on lyönnin päässä.

Etsi luettavaa