Hyppää sisältöön

Challenge Tour saa jatkoa Vierumäellä myös vuonna 2018

59 lyönnin kierros päättyi samalle reiälle

Challenge Tour -kisa saa jatkoa Vierumäellä kaudella 2018. Lisäksi Vierumäki aloittaa yhteistyön Finnish Tourin kanssa.

Vierumäki käyttää optionsa Challenge Tourin osakilpailun järjestämiseen myös vuonna 2018. Lisäksi se ilmoitti tänään aloittavansa yhteistyön Audi Finnish Tourin kanssa.

Tahot ovat sopineet yhteistyömallista, jossa Audi Finnish Tourin tulevan kauden kokonaisrankingin kolme parasta pelaajaa pääsevät kaudella 2018 pelaamaan seitsemän Challenge Tourilpailua ulkomailla. Lisäksi kärkikolmikko saa paikan Vierumäen omassa Challenge Tour -kilpailussa.

Vierumäellä on käytössään 50 villiä korttia Challenge Tourin kisoihin, joista se vaihtaa noin 30 kappaletta ulkomaisten kisajärjestäjien kanssa.

Audi Finnish Tourin johtaja Markus Ervasti näkee uudessa yhteistyössä paljon positiivisia puolia.

”Me olemme PGA:n ja Audi Finnish Tourin puolella äärimmäisen onnellisia, että saamme Vierumäen tähän kumppaniksi mukaan järjestämään tätä kiertuetta. Tämä on ollut melko yksinäistä touhua tähän asti, nyt saamme 100 prosenttia lisää käsiä toiminnan pyörittämiseen”, Ervasti sanoo tyytyväisenä.

Vierumäen toimitusjohtaja Jan Ruoho sanoi, että idea yhteistyön aloittamiseen lähti Vierumäen suunnalta.

”Meidän hallussamme olevat kutsut ovat herättäneet paljon positiivista kiinnostusta. Mietimme jopa oman kiertueen perustamista, jonka kautta kutsut olisi jaettu. Mutta tämä yhteistyömalli oli kaikista järkevin. Tätä kautta pystymme omalta osaltamme vahvistamaan Suomen pääkiertuetta. Uudella yhteistyöllä pystymme tekemään Audi Finnish Tour -kiertueesta niin houkuttelevan, että pelkästään siihen keskittyvillä pelaajilla on loistava paikka saada kunnollinen mahdollisuus pelata CT:tä kaudella 2018”, Ruoho kertoo.

Audi Finnish Tourin ja Vierumäen yhteistyösopimuksen lisäksi myös kiertueen nimi muuttuu. Uusi nimi on Audi Finnish PGA Golf Tour – Race to Vierumäki. Vierumäen ja Finnish Tourin yhteistyöhön kuuluu myös Pro Am -cup kisasarja, joka on tarkoitettu yrityksille.

Etsi luettavaa