Hyppää sisältöön

Challenge Tour käyntiin vahvasti Tanskassa – Lindell: ”Iigelii nii et korvissa soi”

Oliver Lindell säkitti eaglen parista kymmenestä metristä

Suomalaisittain tärkeä Challenge Tourin kisa Made in Denmark lähti mallikkaasti käyntiin aamupäivän pelaajien osalta. Myös vaikean alkukauden pelannut Oliver Lindell sai tärkeän parin alituksen avauskierroksella.

Challenge Tourin osakilpailu Tanskassa lähti suomalaisittain kohtalaisen lupaavasti käyntiin. Vaikka terävimpään kärkeen ei ollut vielä toistaiseksi asiaa, näytti moni pelaaja positiivisia merkkejä. 

Oliver Lindell avasi kilpailun tuloksella 70 (-1), joka on yksi koko kauden parhaita avauskierroksia. Lindell laittoi lindellmäiset kommentit pelien päätyttyä. Suomennosta varten tarvitaan kenties porvoo-suomi -taitoista tulkkia. 

”Aivan hirveitä draiveja etuysillä (kentän takaysi) ja aivan kädetöntä puttailua. Takaysin alkuun viel snagelit ja yks spooni läpi väylän takamettää. Sit heitin perus lindellit ja 19m pitkä nosto 58 keskelle pönttöö: Iigeli nii et korvissa soi. Mut täst on hyvä jatkaa, tyhmiä virheitä vaa tänää liikaa. Peli tuntuu tosi hyvält kyl. Takaysil alko irtoo meinaa”, Lindell laittoi viestiä ilman filtteriä. 

Kenttä on suomalaisille tuttu. Se on isännöinyt usein Nordic Leaguen kilpailuja, sekä toiminut myös European Tourin näyttämönä, jossa Lindell pelasi uran ensimmäisen ET-kisan. 

”No ei tämä nyt kovin tuttu ole, olen kaksi kisaa täällä pelannut. ET:llä menin jatkoon ja Nordic Leaguessa taisin olla kymmenes”, Lindell muistelee. 

Paras suomalainen avauskierroksella on toistaiseksi ollut Linus Väisänen. Hän jakaa sijaa 13 pelattuaan kierrostuloksen 69 (-2). Kierros piti sisällään tapahtumaa, sillä Väisänen teki peräti kahdeksan birdietä, kolme bogia ja yhden triplan. 

Lindellin kanssa tuloksessa -1 on maaliin pelanneista Antti Ahokas ja vasta kierroksensa alussa oleva Kalle Samooja. Kolmikko jakaa sijaa 22. Roope Kakko on par-tuloksessa, Kim Koivu avasi tuloksella +3 ja Mikael Salminen tuloksella +4. 

 

 

Etsi luettavaa